Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Janneke Westdorp

Persoonlijk reisadviseurJanneke Westdorp, Krabbendijke

Persoonlijk reisadvideur Janneke Westdorp

Reizen begint met de eerste stap….

Staat u er wel eens bij stil hoeveel tijd u besteedt aan het uitzoeken van een reis? Hoeveel kostbare tijd dit kost die u liever zou besteden aan familie en vrienden. Ik neem graag deze klus uit handen.

Mijn naam is Janneke Westdorp. Ik woon, samen met mijn man en dochters, in Krabbendijke. Reizen is één van mijn grootste passies. Zowel zelf reizen als reizen uitzoeken en organiseren. Na een intensieve opleiding mag ik nu starten met mijn eigen bedrijf als reisadviseuse. En zeg nu zelf; wat is leuker dan van mijn passie mijn beroep te mogen maken.

Ik vind het leuk om iedere vakantie onvergetelijk te maken. Nu denkt u natuurlijk dat de reizen die ik voor u organiseer veel duurder zijn dan op internet. Niets is minder waar! De adviezen die ik geef zijn geheel kosteloos. Ik kijk niet alleen naar de bekende reisorganisaties, maar ook naar minder bekende en lokale agenten. Hierdoor kan uw vakantie net even iets specialer en persoonlijker worden. Of het nu gaat om reizen dichtbij of ver weg, strandvakanties of stedentrips, campings, cruises of rondreizen, huwelijksreizen of (winter)sportreizen, zakenreizen of personeelsuitjes; ik help u graag. Wie weet komen we samen op een reis waar u nog niet aan had gedacht. Het enige wat u nog hoeft te doen is genieten van de voorpret en de welverdiende vakantie. Ook bij terugkomst van de prachtige reis ben ik er voor u en hoop ik de koffer vol waardevolle herrinneringen met u te mogen delen, eventueel door het maken van een fotoboek, zodat u uitgebreid kunt nagenieten.

Ik ben aangesloten bij Personal Touch Travel. Ik bied u:
- Flexibiliteit; op een tijdstip die u uitkomt
- Persoonlijk contact; via telefoon, mail en bij u of mij thuis
- Eén vast aanspreekpunt voor al uw vragen
- Goede service zonder meerprijs
- Toegang tot een veelzijdig reserveringssysteem
- Mogelijkheid voor het regelen van extra diensten, zoals autohuur, excursies, entree tickets, verzekeringen en vaccinaties
- Aangesloten bij ANVR, SGR en Garantiefonds; daardoor loopt u geen onnodige risico’s
- En leuke extra tips, zoals een mooie autoroute, goed doordacht en langs de mooiste plekjes

janneke.westdorp@personaltouchtravel.nl voor reizen over de hele wereld. Neem gerust contact op; ik help u graag!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Jannekes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Janneke op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.