Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Mareen Smithuis

Persoonlijk reisadviseurMareen Smithuis, De Lutte

Persoonlijk reisadvideur Mareen Smithuis

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Welkom!

Graag stel ik me aan je voor.

Mijn naam is Mareen Smithuis en ik woon in De Lutte.  Ik ben ruim 22 jaar werkzaam geweest als purser aan boord van cruiseschepen en heb ik de Zeven Zeeën bevaren onder de vlag van de Holland Amerika Lijn.

Tijdens mijn reizen heb ik vele wereldhavens bezocht en kennis gemaakt met verschillende culturen en nationaliteiten. Nu ik weer ‘aan wal’ woon, blijft de interesse in het reizen kriebelen en grijp ik elke kans aan om op vakantie, of een weekendje weg te gaan. Kortom, ik heb van mijn hobby mijn werk aan wal gemaakt.

Om alle ervaringen en avonturen met anderen te kunnen delen, ben ik een eigen reisbureau begonnen. Via mijn mobiele werkstation kan ik je adviseren, net zoals een reisagent van een stenen reisbureau. Of je nu op zoek bent naar een strandvakantie, stedentrip, cruise, safari, wintersport, huwelijksreis, zakenreis, een weekendje weg of alleen een vlucht, ik kan het voor je regelen! Ook voor een huurauto, reis- en/of annuleringsverzekering, visum of een parkeerplaats op de luchthaven kun je bij mij terecht.

Ik neem samen met jou alle wensen door en ga op zoek naar geschikte reizen, die ik vervolgens op een rijtje zet. Uit deze selectie kun je een keuze maken en daarmee veel tijd besparen: geen lange zoektocht op internet, je hoeft er de deur niet voor uit en vaak bespaart je ook nog op de kosten, omdat ik de prijzen van veel leveranciers direct met elkaar kan vergelijken. Ik hanteer dezelfde prijzen die je op internet of bij een gewoon reisbureau zult vinden.

Voordelen:

  • Reisadvies op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Vast en betrouwbaar contactpersoon
  • Besparing van zoektocht op internet
  • Afspraken wanneer het jou past (ook buiten kantooruren en in het weekend)
  • Je hoeft de deur er niet voor uit
  • Geen rompslomp met reispapieren
  • Meer service zonder dat je er meer voor betaalt
  • Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Neem vrijblijvend contact met mij op: Mareen – Voor al je reiswensen!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Mareens nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Mareen op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.