Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Esther van der Linden

Persoonlijk reisadviseurEsther van der Linden, Nieuw Vennep

Persoonlijk reisadvideur Esther van der Linden

"Nog steeds niet uitgekeken op de wereld, verliefd op de horizon, maar nuchter genoeg om te weten dat een schitterende zonsondergang niet hetzelfde is als een geslaagde reis."

Wat leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Graag stel ik mijzelf aan je voor:

Mijn naam is Esther van der Linden. Samen met mijn gezin woon ik dicht bij Schiphol, in Nieuw Vennep.

Na mijn start achter de balie bij het reisbureau in het dorp, bijna 20 jaar geleden, kreeg het reisvirus mij al snel te pakken.

In de jaren die volgden, heb ik bij verschillende bedrijven in de reisbranche gewerkt. Bij grote, gerenommeerde, maar ook kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties heb ik veel ervaring opgedaan. De meest uiteenlopende soorten reizen heb ik mogen organiseren: luxe maatwerkreizen, uitgebreide rondreizen, zonvakanties, arrangementen naar de Olympische Spelen en groepsreizen.

Een plezierige bijkomstigheid van werken in de reiswereld is dat ik zelf veel bijzondere plekken op de wereld heb mogen bezoeken. Vooral Tanzania en Oman hebben diepe indruk gemaakt. Maar ook in landen als IJsland, Noorwegen, Marokko, Amerika, Brazilië en Mexico en Zuid-Afrika heb ik onvergetelijke momenten mogen beleven.

Je kunt bij mij voor alle soorten reizen terecht, maar mijn specialisme is het samenstellen van maatwerk reizen voor de individuele reiziger. Simpeler gezegd: Hoe ingewikkelder jouw reisplannen zijn, hoe leuker het wordt!

Een maatwerkreis is een combinatie van verschillende onderdelen, die allemaal naadloos op elkaar aan moeten sluiten. Natuurlijk denk je dan al snel aan vlucht, hotel en huurauto. Maar ook de dingen die je reis 'af' maken, kan ik voor je regelen. Theater voorstellingen, een diner in een bijzonder restaurant, een fietstocht door die leuke stad... Alle onderdelen kan ik voor je verzorgen, zodat je voor de gehele reis slechts één aanspreekpunt hebt en je ontspannen kunt uitkijken naar een volledig verzorgde reis.

Je bent van harte welkom op afspraak op mijn sfeervolle kantoor, waar ik uitgebreid de tijd neem om al jouw reiswensen en de mogelijkheden te bespreken. Nadat jouw wensen helder zijn, ga ik, in samenwerking met onze partners op de bestemming of vertrouwde reisorganisaties, aan de slag om een compleet, persoonlijk reisplan op te stellen.

Wil je meer weten over mij en ben je benieuwd naar de verhalen van reizigers die jou voorgingen? Bezoek dan mijn website: www.jouwmooistereis.nl

 

Mijn “Personal Touch” staat voor:

  • Een professioneel en eerlijk advies
  • Geen meerprijs, wel meer service
  • Advies op de locatie en tijd die u het beste uitkomt
  • 1 Aanspreekpunt voor alle vragen en alle soorten vakanties
  • Zekerheid: Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Dus heb je plannen voor een bijzondere rondreis, een romantisch weekend samen, of misschien zijn de kinderen nu groot genoeg voor een avontuurlijke reis? Neem dan contact met mij op en ik verras je graag met een mooi reisvoorstel!

Esther van der Linden

Nieuwsbrief

Abonneer je op Esthers nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Esther op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.