Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Esther van der Linden

Persoonlijk reisadviseurEsther van der Linden, Nieuw Vennep

Persoonlijk reisadvideur Esther van der Linden

“Gedreven, enthousiast, betrokken”

Mijn naam is Esther van der Linden. Samen met mijn man en onze 2 kinderen woon ik dicht bij Schiphol, in Nieuw Vennep.

Na mijn start achter de balie bij het reisbureau in het dorp, bijna 20 jaar geleden, kreeg het reisvirus mij al snel te pakken.

In de jaren die volgden, heb ik bij verschillende bedrijven in de reisbranche gewerkt. Bij grote, gerenommeerde, maar ook kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties heb ik veel ervaring opgedaan. De meest uiteenlopende soorten reizen heb ik mogen organiseren: luxe maatwerkreizen, arrangementen naar de Olympische Spelen, groepsreizen van 150 personen en nog veel meer.

Inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in maatwerk reizen voor de individuele reiziger. Simpeler gezegd: Hoe ingewikkelder jouw reisplannen zijn, hoe leuker het wordt!

Een plezierige bijkomstigheid van werken in de reiswereld is dat ik zelf veel bijzondere plekken op de wereld heb mogen bezoeken. Vooral Oman en IJsland hebben diepe indruk gemaakt. Maar ook in landen als China, Marokko, Amerika, Brazilië en Mexico heb ik onvergetelijke momenten mogen beleven.

Ook met ons gezin gaan we natuurlijk graag op reis. Hierdoor kan ik uit eigen ervaring een goed advies geven over onder meer de beste (kindvriendelijke) wintersport plekken, spectaculaire motorroutes, of bijzondere adressen voor een actief verblijf.

Al mijn kennis en ervaring kan ik gebruiken om jouw reis tot in de puntjes te regelen. Natuurlijk kijk je lang uit naar de vakantie, dan is het een fijn idee dat je alle wensen bij mij neer kunt leggen, waarna ik ervoor zal zorgen dat alles geregeld wordt. Van het vervoer naar de luchthaven, de juiste stoelen in het vliegtuig en alle details op de bestemming. Puzzelen, plannen en regelen doe ik graag en iedere reis is weer een nieuwe uitdaging!

Graag kom ik bij je langs voor het bespreken van alle reiswensen en de mogelijkheden. Met alle programma’s en kennis die ik tot mijn beschikking heb, kan een reis geheel op maat samenstellen, terwijl dat helemaal niet duurder is dan via een ‘gewoon’ reisbureau of grote reis organisatie.

En daarnaast hoef je niet steeds te vertellen welke bijzondere wensen je hebt. Na onze eerste kennismaking blijf je mijn persoonlijke klant.

Mijn “Personal Touch” staat voor:

  • Een professioneel en eerlijk advies (offertes zijn geheel vrijblijvend)
  • Geen meerprijs, wel meer service
  • Advies op de locatie en tijd die u het beste uitkomt
  • 1 Aanspreekpunt voor al uw vragen en alle soorten vakanties
  • Zekerheid, Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Dus ben je toe aan een romantisch weekend samen, of misschien zijn de kinderen nu groot genoeg voor die prachtige camperreis door Canada? Neem dan contact met mij op en ik verras je graag met een mooi reisvoorstel!

Esther van der Linden

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Esthers nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Esther op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.