Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Patty Zaal

Persoonlijk reisadviseurPatty Zaal, Bodegraven

Persoonlijk reisadvideur Patty Zaal

Jouw reisspecialist in Bodegraven en omstreken.

Super leuk dat je een kijkje neemt op mijn persoonlijke pagina. Wat mij betreft hét begin van je welverdiende strandvakantie, unieke stedentrip, luxe cruise, of een waanzinnige rondreis helemaal voor jou op maat gemaakt.

Wat je wens ook is, ik help je graag verder.

Nadat ik veel ervaring heb opgedaan tijdens mijn werk op een reisbureau en op bestemming, neem ik deze ervaring nu mee tijdens het maken van jouw reisvoorstel.

Reizen en alles wat daar mee te maken heeft, kan ik oprecht mijn passie noemen.Vele mooie bestemmingen heb ik al mogen bezoeken, maar er staan er nog velen op mijn lijstje! Kwaliteit & service zijn voor mij dé ingrediënten voor een perfecte vakantie. Geen vraag is mij te gek, (bijna) alles kan!

Graag kom ik bij je langs om de wensen te bespreken. Maar je mag natuurlijk ook je wensen per mail of telefoon doorgeven. Daarna ga ik aan de slag om een passend voorstel te doen. Samen maken we uiteindelijk een keuze!

Kortom geen stress, geen gepuzzel en gezoek. Jouw vakantie begint immers al bij het uitzoeken hiervan. Ik regel het voor je, van het begin tot het eind!

Waar wacht je nog op?
Bel, app of mail me gerust voor een vrijblijvend afspraak of reisvoorstel!

Een enthousiaste groet,

Patty Zaal

Nieuwsbrief

Abonneer je op Patty's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Patty op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.