Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Karin Bakker

Persoonlijk reisadviseurKarin Bakker, Groningen

Persoonlijk reisadvideur Karin Bakker

Op zoek naar een onvergetelijke vakantie?

Maar zie je door de bomen het bos niet meer en heb je genoeg van het eindeloos zoeken op het internet? Neem dan contact met mij op!

Ik ben al ruim 23 jaar werkzaam in de reisbranche en sinds 2008 als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. De perfecte vakantie begint bij je eigen reisbureau.

In overleg met jou stel ik de juiste reis samen, of het nu gaat om een zonvakantie, stedentrip, wintersport of rondreis, voor elk budget kan ik een mooie reis samenstellen. Een huwelijksreis, een vakantie met een groep vrienden of naar die speciale bestemming, ook dan kun je bij mij terecht. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Ik regel niet alleen je reis, maar verzorg ook graag extra’s, zoals autohuur, parkeren bij de luchthaven, excursies, maar ook de reis- en annuleringsverzekering.

Deze uitgebreide service is mijn Personal Touch en kost niets extra’s.

Dat wil jij toch ook? Neem gerust contact met mij op. Graag tot ziens!

Met reislustige groet,
 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Karins nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.