Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Cindy Melching - Round Egg Travel

Persoonlijk reisadviseurCindy Melching - Round Egg Travel, Papendrecht

Persoonlijk reisadvideur Cindy Melching - Round Egg Travel

 

Veel mensen denken dat ronde eieren niet bestaan, terwijl ik graag bewijs dat het een kwestie van perspectief is. Een mooie symboliek voor de mogelijkheden die er zijn in de reiswereld.

Round Egg Travel gelooft in ‘het andere reizen’, ‘out of the box’ en ‘van de gebaande paden’. Een bestemming ontdekken doormiddel van een beleving. Buiten de toeristenstroom om, met behulp van locals. Authenticiteit, exclusief, bijzonder en beleving zitten in het DNA gebakken.

Ik vind het belangrijk om bij te dragen aan het lokale leven op een bestemming, locals laten profiteren van het toerisme. Dit alles doe ik door buiten de gebaande paden te treden en op zoek te gaan naar de verborgen pareltjes.

Round Egg Travel is een organisatie voor reizigers die net dat extra stukje beleving en exclusiviteit zoeken in een reis. Het organiseren van jouw eigen rondreis is heel gaaf om te doen, maar ook veel (uitzoek)werk en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Round Egg Travel biedt maatwerk reizen aan zodat je al jouw wensen en voorkeuren kunt doorgeven, maar niet al het uitzoekwerk hoeft te doen. Zo wordt het boeken van jouw droomreis een stuk makkelijker.

Nadat ik zelf op reis ben geweest overheerst er altijd een beleving in het bijzonder, welke mijn reis zo onvergetelijk heeft gemaakt. Ik wil dit gevoel aan iedere reis overhouden en zorg er dan ook voor dat mijn klanten hetzelfde ervaren. Niet zomaar naar een bestemming om in de rij aan te sluiten bij de rest van de toeristen. Round Egg Travel doet het anders!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Cindy's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Cindy op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.