Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Lonne Rijvers - Solon Travel

Persoonlijk reisadviseurLonne Rijvers - Solon Travel, Breda

Persoonlijk reisadvideur Lonne Rijvers - Solon Travel

 

Weet je wat het is, reizen maakt oprecht gelukkig.

Je kunt gerust zeggen dat sinds mijn 18e het hek van de dam is. Ik mocht voor mijn verjaardag een plek in Europa kiezen. Dat werd Marokko. Voor één keer lag dit fantastische land in Europa. Dit smaakte naar meer en niet veel later trok ik in een olifantenbroek (ja, echt) door Vietnam. Het was mijn eerste kennismaking met Azië, mijn eerste backpackavontuur; dat blijkt wel uit die olifantenbroek.

Ervaren reisblogger
In 2018 rondde ik mijn studie Management Toerisme af. Ik begon braaf aan een fulltime job, maar al gauw kwam ik erachter dat 40 uur per week op kantoor zitten niet voor mij is weggelegd. Ik besloot mijn baan op te zeggen, mijn hele hebben en houwen te verkopen, mijn eigen reisblog op te zetten en op wereldreis te gaan. Inmiddels heb ik 43 landen bezocht. Zo maakte ik onder andere roadtrips door Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland, genoot ik op en top van het eilandleven in de Filipijnen, Indonesië en op de Malediven en raakte ik al reizend met de trein gefascineerd door Japan. Tevens ervaarde ik in Cuba en Sri Lanka hoe mensen gelukkig kunnen zijn met weinig en dichter bij huis heb ik me laten verrassen door Albanië.

"Niks moet, maar de wereld moét gezien worden"
Met mijn blog en op Instagram kon ik anderen inspireren en informeren, maar ik merkte dat ik meer wilde. Niks moet, maar de wereld moét gezien worden. Of je dat nou doet tijdens een verre rondreis waarbij je buiten je comfortzone gaat (aanrader) of tijdens een vakantie dicht bij huis. Ontdek nieuwe geuren en smaken, maak je los van de dagelijkse bubbel en ervaar dat speciale gevoel wat reizen met je doet; dat is iets wat ik iedereen gun. Ik word er blij van om anderen blij te maken en dat is precies wat ik ga doen als jouw persoonlijke reisadviseur, in welke vorm of mate dan ook.

Hier kun jij op rekenen
Mijn doel is ervoor te zorgen dat jij met een grote glimlach terugkijkt op jouw reis/vakantie en uitkijkt naar de volgende. Het uren speuren achter je laptop is verleden tijd. Ik ga voor jou aan de slag om een reis te creëren die precies is zoals jij dat wilt. Heb je nog geen concrete plannen? Geeft niks! Ik denk graag met je mee en samen komen we er wel aan uit.

Het volgende mag je van mij verwachten: ik ben

  • Accuraat: ik regel het goed met oog voor detail
  • Betrokken: zowel bij jou als wat er in de wereld gebeurt en daar anticipeer ik op
  • Deskundig: het is jouw reis, dus ik zorg voor een passend reisplan waar jij tevreden mee bent
  • Bereikbaar: ik ben en blijf jouw vaste aanspreekpunt waarbij je altijd terecht kan
  • Betrouwbaar: ik kom de gemaakte afspraken na
  • En ik bied zekerheid: Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR & het Calamiteitenfonds

Reizen geeft een gevoel van vrijheid en jouw vakantie begint al vóór de reis. Het enige waar jij druk mee bent is de voorpret. De rest regel ik. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met mij op en onthoud: hoe ver je reist heeft niets met afstand te maken.

Nieuwsbrief

Abonneer je op Lonne's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lonne op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.