Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jerversina van Ravesteijn

Persoonlijk reisadviseurJerversina van Ravesteijn, Assen

Persoonlijk reisadvideur Jerversina van Ravesteijn

Welkom bij jouw reisadviseur:

Jerversina van Ravesteijn

Reisbureau Assen

Sinds 2005 ben ik werkzaam in de reisbranche en in 2012 heb ik mij als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij Personal Touch Travel.
Zelf heb ik al vele bestemmingen mogen bezoeken en ik ga nog veel ontdekken. Maar Griekenland heeft een speciaal plekje in mijn hart.

Reizen is meer dan alleen bestemmingen bezoeken. Het gaat om het creëren van blijvende herinneringen, het ontdekken van nieuwe culturen en het omarmen van avonturen die je leven verrijken. Als jouw persoonlijke reisadviseur ben ik er om je te begeleiden op elke stap van je reis, van droom tot realiteit.

Ik ben van mening dat elke reis een unieke reiservaring verdient. Met mijn jaren van ervaring en toewijding sta ik klaar om jou te helpen bij het plannen van jouw droomvakantie, afgestemd op jouw individuele wensen en behoeften.

 

Persoonlijke aandacht: Bij mij ben je geen nummer. Ik luister naar jouw reiswensen en bied op maat gemaakt reisadvies dat perfect bij jou past.
Ik help jou graag met het vinden van de juiste vakantie.

Kennis: Met jarenlange ervaring in de reisindustrie heb ik uitgebreide kennis van bestemmingen over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een exotische bestemming, een avontuurlijke reis of pure ontspanning, ik heb de expertise om jou te begeleiden.

Aangepaste reisroutes: Geen enkele reiziger is hetzelfde. Ik creëer reizen die aansluiten bij jouw interesses, budget en reisschema. Jouw tevredenheid staat voorop.

Stressvrije planning: Stop zelf met zoeken op internet. Ik regel alles, van vluchten en accommodaties tot transfers en activiteiten, zodat jij je kunt concentreren op het genieten van je reis.

Goede samenwerking met lokale agenten:
Vanaf het moment van aankomst tot het moment van vertrek, kunt u vertrouwen op de expertise en goede service van mijn contacten op de bestemming tijdens jouw reis.

Ondersteuning op elk moment: Mijn betrokkenheid eindigt niet zodra je boekt. Ik ben beschikbaar om vragen te beantwoorden, eventuele wijzigingen aan te brengen en zelfs om je te assisteren tijdens je reis, mocht dat nodig zijn. Ook op afspraak in de avonduren en in het weekend

ANVR, SGR en calamiteitenfonds aangesloten: hierdoor is de (financiële) zekerheid van jouw reis gewaarborgd.

1 aanspreekpunt: vanaf het 1e contactmoment tot na terugkomst van jouw reis.

 

Jouw volgende avontuur wacht op je!

Alle voordelen op een rijtje:

  • Persoonlijk reisadvies op maat op afspraak bij u thuis of op uw werk
  • Groot aanbod van zowel Nederlandse als Duitse touroperators
  • Snelle service
  • ANVR, SGR en calamiteitenfonds aangesloten
  • Geen urenlang zoeken op internet
  • Prijsvergelijking van uw reis
  • Géén verborgen kosten
  • Géén meerprijs ... wel meer service!

 

 

Ontdek ook het gemak van een reisadviseur aan huis.

Personal Touch Travel

Jerversina van Ravesteijn

Planetenlaan 106

9405PD Assen

06-53605073

www.reisbureau-assen.nl

Bekijk hier mijn Youtube kanaal

Nieuwsbrief

Abonneer je op Jerversina's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Jerversina op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.