Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Linda Kloen

Persoonlijk reisadviseurLinda Kloen, Den Bosch

Persoonlijk reisadvideur Linda Kloen
Stuur een bericht
+31 (0)6-83775415

Even voorstellen

Mijn naam is Linda Kloen en woon, samen met mijn man en twee katten, in Den Bosch. Ik heb de kans gekregen om vanuit het bankwezen de overstap te maken naar de reisbranche. Na een intensieve opleiding aan de Personal Touch Travel Academy mag ik mij vanaf 1 januari 2018 Zelfstandig Reisadviseur noemen.

Reizen is mijn passie en heb ook al veel bestemmingen mogen bezoeken en ontdekken. Mijn favoriete bestemming is Amerika, hier heb ik inmiddels al 45 van de 50 staten bezocht. Maar ook met de rest van de wereld heb ik ervaring.

Denk hierbij aan de volgende bestemmingen:

 • USA: o.a. Florida, New York en de Westkust
 • Caribisch gebied: o.a. Curacao, Dominicaanse Republiek en Mexico
 • Japan: Tokyo, Osaka
 • Australië: Melbourne, Sydney en Brisbane
 • Verenigde Arabische Emiraten: Dubai en Abu Dhabi
 • Diverse Europese steden: o.a. Barcelona, Boedapest, Rome, Wenen, Praag, Oslo, Krakow, Kopenhagen

Naast reizen is mijn grote hobby het bezoeken van pretparken. Ik durf wel te zeggen dat ik de meeste grote parken in de wereld bezocht heb. Naast de bekende Disney en Universal parken ben ik ook thuis in de pretparken van Six Flags en Cedar Fair in Amerika en de grotere pretparken in Europa zoals Disneyland Parijs in Frankrijk, Europa Park in Duitsland en Port Aventura in Spanje.

Wat ik voor je kan betekenen

Ik werk voornamelijk digitaal (mail, whatsapp, messenger) en telefonisch. Maar kom ook graag bij je langs, thuis of op kantoor, wanneer het jou uitkomt en dit uiteraard zonder extra kosten. Via mijn professionele reserveringssystemen heb ik ontzettend veel mogelijkheden om pakketreizen te boeken. Maar mijn kracht is om reizen op maat samen te stellen. Losse overnachtingen, transfers, een huurauto, excursies, verzekeringen, etc behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden. Op basis van jouw wensen en budget ga ik aan de slag. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden. Je hoeft er de deur dus niet voor uit en je hoeft niet urenlang zelf te zoeken op internet.

Personal Touch Travel staat voor veilig (aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds), persoonlijke aandacht en meer service. Je kunt van mij meer service verwachten zonder extra kosten en niet duurder dan het traditionele reisbureau.

Alle voordelen op een rij

 • Persoonlijk reisadvies op maat
 • Eén vast aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw reis
 • Flexibele bereikbaarheid
 • Geen urenlange zoektocht meer op internet
 • Ontzorgen van A tot Z
 • Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Waar gaat jouw volgende reis naar toe?

Heb je interesse in een reisadvies met een persoonlijke touch en wil je een vrijblijvend reisvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met mij, per telefoon of stuur een email.

Met reislustige groeten,
Linda Kloen

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Linda's nieuwsbrief

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Linda op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds