Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Linda Kloen

Persoonlijk reisadviseurLinda Kloen, 's-Hertogenbosch

Persoonlijk reisadvideur Linda Kloen

Je eigen persoonlijke reisadviseur met Brabantse gezelligheid


Laat ik mezelf eerst voorstellen. Mijn naam is Linda Kloen, woonachtig in Den Bosch en ben Persoonlijk Reisadviseur. Zelfstandig, maar niet alleen. Doordat ik aangesloten ben bij Personal Touch Travel, heb je de zekerheid van de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Reizen is mijn passie en heb ook al veel bestemmingen bezocht en mogen ontdekken. Mijn expertise ligt bij Amerika-vakanties, dus daar richt ik me dan ook voornamelijk op. Ik heb inmiddels 48 van de 50 staten van de USA mogen bezoeken en kan dus uit persoonlijke ervaring adviseren. Naast reizen is mijn grote hobby het bezoeken van pretparken. Ik durf wel te zeggen dat ik de meeste grote parken in de wereld bezocht heb. Naast de bekende Disney en Universal parken ben ik ook thuis in de pretparken van Six Flags en Cedar Fair in Amerika en de grotere pretparken in Europa zoals Disneyland Parijs in Frankrijk, Europa Park in Duitsland en Port Aventura in Spanje.

Jouw persoonlijke reisadviseur, wat houdt dat eigenlijk in?

Zoals de naam het eigenlijk al weggeeft: ik ben jouw unieke contactpersoon voor, tijdens en na de reis. Je krijgt nooit iemand anders aan de telefoon zoals bij een regulier reisbureau en je hoeft je wensen ook niet meerdere keren uit te leggen.

Ik ben dan ook geen 'stenen' reisbureau en kom altijd persoonlijk langs voor een kennismakingsgesprek. Iedereen is immers anders en uniek, dus ook de vakanties. Daarom werk ik ook niet met kant-en-klare pakketten en bespreek ik tijdens ons kennismakingsgesprek jullie specifieke wensen zoals de route, wat je belangrijk vindt bij een accommodatie, welke klasse auto het beste bij jullie past en wat het budget is waarmee ik mag werken. Vaak duren deze gesprekken twee tot drie uur. Ik wil alles zo uitgebreid mogelijk bespreken, zodat het ook echt de droomreis van jullie wordt.

Omdat ik graag persoonlijk kennis wil maken, is mijn werkgebied op maximaal een uur rijden vanaf Den Bosch.

Waarom kiezen voor een persoonlijk reisadviseur?

Zelf een droomreis naar Amerika samenstellen is hartstikke leuk om te doen! Voorpret is immers al de helft van je vakantie. Maar het vergt ook veel tijd. En niet iedereen heeft deze tijd, of wil hier tijd aan besteden. Geldt dit ook voor jou, dan ben ik er voor je! Laat mij je helpen jullie droomreis te realiseren.

Je vertelt mij jullie wensen en ik ga aan de slag met het maken van een reisvoorstel inclusief een voorstel voor vervoer, accommodaties en eventueel extra zaken als excursies.

Bespaar jezelf de tijd door niet zelf urenlang op internet te speuren voor de perfecte reis, maar gun jezelf het gemak van een persoonlijk reisadviseur.

Alle voordelen op een rij:

  • Persoonlijk reisadvies op maat
  • Eén vast aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw reis
  • Flexibele bereikbaarheid
  • Geen urenlange zoektocht meer op internet
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

Zijn er dan ook nadelen?

Ik ben wat minder geschikt voor de 'shoppende' reiziger. Even snel een offerte opvragen is er niet bij, er gaat altijd een persoonlijk kennismakingsgesprek aan vooraf. En, omdat het maatwerk betreft, reken ik voor het maken van een reisvoorstel eenmalig 75 euro. Mocht het zijn dat het omgezet wordt in een boeking, dan vervallen deze kosten. Uiteraard is een kennismakingsgesprek wél gratis en vrijblijvend.

Waar gaat jouw volgende reis naartoe?

Heb je interesse in reisadvies met een persoonlijke touch en wil je graag een reisvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met mij, dan plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Neem ook eens een kijkje op mijn persoonlijke website voor recensies van klanten, inspiratie en meer informatie: www.lindakloenreizen.nl


Met reislustige groeten,
Linda Kloen

Nieuwsbrief

Abonneer je op Linda's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Linda op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.