Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Linda Kloen

Persoonlijk reisadviseurLinda Kloen, 's-Hertogenbosch

Persoonlijk reisadvideur Linda Kloen

Wat ik voor jou kan betekenen

Op basis van jouw wensen en budget ga ik aan de slag. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek naar de beste mogelijkheden. Je hoeft er de deur dus niet voor uit en je hoeft niet urenlang zelf te zoeken op internet.

Ik werk voornamelijk digitaal (mail, whatsapp, messenger) en telefonisch. Maar kom ook graag bij je langs, thuis of op kantoor, wanneer het jou uitkomt en dit uiteraard zonder extra kosten. Hoewel ik alle bestemmingen en type reizen voor je kan boeken, ben ik vooral gespecialiseerd in Amerika-reizen op maat. Je kunt bij mij terecht voor een korte stedentrip, maar ook voor een uitgebreide Roadtrip.

Maatwerk
Elke reis is uniek. Om maatwerk te kunnen leveren, dat perfect aan jouw behoeften voldoet, werk ik niet met kant en klare pakketten. Ik lever een persoonlijk reisvoorstel waarmee je zorgeloos van een heerlijke vakantie kunt genieten.

Tijd
Bespaar jezelf tijd, door niet zelf urenlang op internet speuren voor de perfecte reis. Linda Kloen Reizen heeft voor jou altijd een passend advies, met een passende prijs.

Ervaring
Deskundig advies en praktische informatie over verre en onbekende bestemmingen, daar ben jij naar op zoek. Dankzij mijn uitgebreide jarenlange persoonlijke ervaring, voornamelijk met Amerika reizen, van Oost naar West en van Noord naar Zuid, kan ik een passend advies geven over wat tijdens het reisavontuur belangrijk is. Ook ben ik bekend met steden en landen als Hong Kong, Japan, Australië en grote delen van Europa.

Pretparken
Dankzij ruime ervaring met pretpark-ketens wereldwijd zoals Disney, Universal, Six Flags en Cedar Fair kan ik jou de beste pretparken adviseren. Vanzelfsprekend ben ik ook bekend met de Europese parken als Disneyland Parijs, Europa Park en Port Aventura.

Zorgeloos
Je gaat compleet zorgeloos op reis, aangezien Linda Kloen Reizen is aangesloten bij Personal Touch Travel. Daardoor ben je gedekt via ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Alle voordelen op een rij

  • Persoonlijk reisadvies op maat
  • Eén vast aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw reis
  • Flexibele bereikbaarheid
  • Geen urenlange zoektocht meer op internet
  • Ontzorgen van A tot Z
  • Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds


Waar gaat jouw volgende reis naar toe?

Heb je interesse in een reisadvies met een persoonlijke touch en wil je een vrijblijvend reisvoorstel ontvangen? Neem dan contact op met mij, per telefoon of stuur een email. Neem ook eens een kijkje op mijn persoonlijke website, www.lindakloenreizen.nl


Met reislustige groeten,
Linda Kloen

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Linda's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.