Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Kimberley van der Linden

Persoonlijk reisadviseurKimberley van der Linden, Aalsmeer

Persoonlijk reisadvideur Kimberley van der Linden

“Het gaat niet alleen om de bestemming, maar om de reis ernaartoe."

Doen waar je blij van wordt
Vakantie en reizen, het heeft iets magisch. Er zijn verschillende redenen om op vakantie te gaan of om voor langere tijd te gaan reizen. Nieuwe landen en culturen ontdekken, ontspannen op een tropisch strand liggen met een goed boek, cultuursnuiven tijdens een stedentrip of op avontuur tijdens een wandelvakantie in de bergen; wat ook de reden is voor jouw vakantie, ik hoor hier graag alles over!

Ik vind het leuk om alle bezienswaardigheden op een bestemming uit te zoeken, de reis naar het vakantieland te bepalen, nieuwe landen en culturen te leren kennen en mooie herinneringen te creëren… En het is nu zo leuk dat ik hier mijn beroep van heb mogen maken! Met mijn hbo-diploma in de richting van Internationaal Toeristisch Management op zak, heb ik in 2019 de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig reisadviseur, aangesloten bij franchiseorganisatie Personal Touch Travel. Ik ben tevens vindbaar onder de naam Travelley, mijn bedrijfsnaam.

Wat ik jou kan bieden
Wil jij net als ik een goed geregelde, onbezorgde vakantie maar het uitzoekwerk en het organiseren uit handen geven? Dan ben ik de juiste persoon om dit voor jou te regelen. Ik wil graag jouw pakketreis boeken of jouw ideale vakantie samenstellen. Mijn woonplaats is Aalsmeer, dichtbij Schiphol en boek de reizen vanuit huis. Voor reisadvies kom ik graag langs op een moment wanneer het voor jou het beste uitkomt. Persoonlijke contact, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan bij mij hoog in het vaandel. Personal Touch Travel is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Dit biedt zekerheid en geeft garantie voor een goed georganiseerde vakantie.

Laten we gauw afspreken om elkaar te leren kennen en jouw wensen in kaart brengen. Kijk voor reisinspiratie ook eens op mijn Instagram of Facebookpagina; http://www.instagram.com/kimberley.personaltouchtravel/ of http://www.facebook.com/travelleypersonaltouchtravel

Hartelijke groet, 

Kimberley van der Linden

Nieuwsbrief

Abonneer je op Kimberley's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Kimberley op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.