Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Astrid van den Hondel

Persoonlijk reisadviseurAstrid van den Hondel, Reeuwijk

Persoonlijk reisadvideur Astrid van den Hondel

Meer behoefte aan persoonlijk advies?

Heeft u er wel eens over nagedacht hoeveel tijd u besteedt aan het uitzoeken van een reis? Daar gaat ongemerkt heel wat kostbare tijd is zitten die u vast wel beter kunt benutten. Uit recent onderzoek is gebleken dat een zelfstandig reisagent u 3 dagen werk kan schelen! Ik neem u deze tijdrovende klus graag uit handen.

Meer dan 20 jaar reisbureau ervaring en sinds 2012 bij Personal Touch Travel als zelfstandig reisagent. Al vele mooie reizen mogen samenstellen en boeken, zowel zakelijke, groeps en vakantiereizen.

Hoe werkt het?

U legt contact met mij. Vervolgens bespreken we uw wensen bij u thuis of via telefoon / e-mail, vervolgens ga ik aan de slag om te kijken naar vluchten, accommodaties, beschikbaarheid etc. In overleg met u wordt daarna de reis samengesteld. En dat alles tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Zo begint uw vakantie al voor u op reis gaat!!

Ik hoor graag van u!

Astrid van den Hondel

Nieuwsbrief

Abonneer je op Astrids nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Astrid op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.