Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marije van der Kuijl

Persoonlijk reisadviseurMarije van der Kuijl, Middelburg

Persoonlijk reisadvideur Marije van der Kuijl

483..

483, zoveel hotels heeft u al gezien, zoveel uren heeft u al gezocht of zoveel keren heeft u al moeten zuchten. Uw vakantieplannen zijn er, maar u komt er niet uit. Ik kan u daarbij helpen. Terwijl u uw favoriete soap of die belangrijke voetbalwedstrijd kijkt, zoek ik alles voor u uit.

Hoe heerlijk is het als u het werk kan uitbesteden aan een deskundig iemand. Iemand die in de gaten heeft wat uw reiswensen zijn en hier perfect op kan aansluiten. Iemand die door alle bomen nog steeds het bos blijft zien en iemand die net dat extra leuke uitstapje voor u kan regelen. Iemand die ervoor zorgt dat u ultiem kunt genieten van de o zo verdiende vakantie. Die iemand, dat ben ik.

Mijn naam is Marije van der Kuijl en sinds 1 januari 2016 ben ik begonnen als zelfstandig reisadviseur. Na jaren met het idee rondgelopen te hebben om van mijn hobby mijn werk te maken, heb ik nu de stap gemaakt. Wat ben ik hier trots op! Het is mijn droom en mijn missie om van iedereen zijn vakantie een onvergetelijke herinnering te maken.

Het zal u niets verbazen dat reizen mijn passie is. Ik voel me zeer vereerd dat ik al op jonge leeftijd, zoveel van de wereld heb mogen zien. Na al mijn fantastische reizen is het nu de beurt aan u. Ik kan dan ook niet wachten om u dezelfde ervaring te laten beleven, die ik ook heb mogen beleven de afgelopen jaren.

Graag ga ik met u in gesprek om uw persoonlijke wensen door te nemen. Dit kan wanneer het u uitkomt en waar het u uitkomt. Na ons gesprek ontvangt u van mij een reisvoorstel, wat volledig is afgestemd op uw eigen wensen.

De voordelen:

  • Persoonlijke aandacht.
  • Advies aan huis, op tijden dat het u uitkomt.
  • Van begin af aan één vast aanspreekpunt.
  • Verrassende tips en ideeën.
  • Een zeer groot aanbod (rondreizen, zonvakanties, wintersport, weekendjes weg, vliegtickets, zakenreizen, cruises, autohuur etc.)
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.
  • Service kost u niets meer dan bij een regulier reisbureau.

Ik zie uw telefoontje of mailtje graag tegemoet, zodat ik met mijn “Personal Touch” zo snel mogelijk voor u aan de slag kan.

Met vriendelijke groet,
Marije van der Kuijl

Nieuwsbrief

Abonneer je op Marije's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Marije op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.