Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Linda Schoutsen en Marijke Hoogland - Trvls

Persoonlijk reisadviseursLinda Schoutsen en Marijke Hoogland - Trvls, Ursem

Persoonlijk reisadvideur Linda Schoutsen en Marijke Hoogland - Trvls

Wie zijn wij

TRVLS bestaat uit 2 ervaren reisadviseurs.

Samen zijn we meer dan 40 jaar werkzaam in het toerisme. Deze uitgebreide ervaring en kennis zorgt voor een gedegen advies. Onze reizen, zowel privé als studiereizen, dragen bij aan onze expertise en daardoor kunnen we iedereen verrassen met een persoonlijk en gedegen advies.

Linda Schoutsen-Vlaar

Ik zal me even kort voorstellen, ik ben Linda Schoutsen – Vlaar en ik woon met mijn gezin in Ursem, Noord Holland. Al ruim 23 jaar werkzaam in het toerisme, in verschillende functies, bij verschillende bedrijven. In 2011 ben ik voor mijzelf begonnen als persoonlijk reisadviseur en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Reizen is altijd mijn passie geweest, om zelf heerlijk op vakantie te gaan maar ook om precies datgene te vinden voor mijn klanten, waar ze zelf niet aan gedacht hadden!

Marijke Hoogland-Pater

Ik ben Marijke Hoogland en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in het mooie Hoorn. Iedere keer als wij op reis gaan, kiezen we voor een andere bestemming. Op deze manier ontdekken we steeds meer van onze prachtige wereld. Dichtbij en ver weg. Afgelopen jaar ben ik naar Tenerife, Praag (Tsjechië), Duitsland, Kroatië, Slovenië en Mallorca (Spanje) geweest.

Nieuwsbrief

Abonneer je op Linda en Marijkes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Linda en Marijke op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.