Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Joke Pors-Peters

Persoonlijk reisadviseurJoke Pors-Peters, Apeldoorn

Persoonlijk reisadvideur Joke Pors-Peters

Reizen begint bij het maken van plannen..

Hoe kom je tot de keuze van de perfecte bestemming? Het aanbod is enorm en iedereen heeft wel een mening of tip voor je. Het uitzoeken van de juiste bestemming kan een tijdrovende klus zijn. Ik kan je hierbij helpen. Want ik denk met je mee, kom met ideeën en maak een compleet reisvoorstel en regel alles van begin tot eind! Of het nu gaat om een stedentrip, een zonvakantie, wintersportvakantie of een verre reis. Elke reis is een reis gebaseerd op jouw persoonlijke, specifieke wensen. Want elke reis is uniek!

Mijn werkwijze is dat ik jouw wensen inventariseer. Op een tijdstip dat voor jou uitkomt. Dat kan bij jou thuis maar ook bij mij of op een andere plaats. Telefonisch behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Daarna ga ik voor jou aan de slag! Door mijn samenwerking met Personal Touch Travel heb ik keuze uit een breed pakket van aanbieders. Tevens lid van ANVR en SGR, waardoor ik je garantie en betrouwbaarheid bied.

Ik maak voor jou een prijsvoorstel, regel de vluchten, (privé)transfer, huurauto, accommodatie, kaartjes voor een excursie, concert of voorstelling, reis- en annuleringsverzekering, zelfs vervoer of een parkeerplaats op Schiphol. Voor deze service betaal je niet meer dan als je naar een reisbureau gaat of online boekt.

Voor jou kan de voorpret beginnen.

De voordelen van Personal Touch Travel zijn:
• Persoonlijke aandacht
• Leuke tips
• Flexibel, afspraak wanneer het jou uitkomt, ook buiten kantooruren
• Meer service, zelfde prijs
• Eén contactpersoon voor, tijdens en na de reis
• ANVR, SGR en calamiteitenfonds

Graag verzorg ik jouw droomreis. Neem daarvoor contact met mij op en ervaar het gemak van jouw persoonlijke reisadviseur.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Joke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.