Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Fokelien Rijnja

Persoonlijk reisadviseurFokelien Rijnja, Broek op Langedijk

Persoonlijk reisadvideur Fokelien Rijnja

Jouw droomreis begint hier...

Zonsondergang. Rotsen die voor een kort moment nóg roder kleuren. Zittend aan de rand van de Grand Canyon. Op dat moment, tijdens mijn eerste ‘grote reis’ buiten Europa, kreeg ik de smaak écht te pakken.

Sindsdien reis ik de wereld over. Samen met mijn man Leo en drie dochters. Van wild spotten in Canada, een terrasje pakken in Toscane tot de hectische marktjes in Sri Lanka, een bushwalk in het Krugerpark en een kampeersafari in de woestijn van Australië. Dromen worden werkelijkheid en ik geniet van al het moois wat deze wereld ons biedt.

Tien jaar na die zonsondergang bij de Grand Canyon vond ik het tijd dat ik dát gevoel niet meer alleen voor mezelf moest houden. Het idee dat de wereld van jou is, wil ik met iedereen delen. Daarom besloot ik mijn passie te volgen en zelfstandig reisadviseur te worden.

Ik adviseer je graag over de mooiste bestemmingen, helemaal aangepast aan jouw wensen. Of dit nu gaat om weken rondtrekken door de natuur of een weekend sangria drinken op een terras.

Wat ik voor jou kan betekenen

Heb je geen idee meer waar je moet kijken voor een leuke bestemming, hotel of een vlucht? En slaak je een diepe zucht als je – nadat je de dan ein-de-lijk de belangrijkste knopen hebt doorgehakt – jezelf ook nog moet verdiepen in dingen als excursies, entreetickets, transfers, inentingen, visums en verzekeringen? Geen probleem! Ik kan het allemaal voor je doen, zodat jij alleen nog maar je koffer hoeft in te pakken.

Jouw voordelen op een rijtje

  • Jouw ideale vakantie verzorg ik graag voor je, of het nu ver weg is of dichtbij. Bijvoorbeeld: reizen op maat, rondreizen, zakenreizen, huwelijksreizen, cruises, familievakanties, all-inclusive reizen, sportieve reizen, golfreizen, luxe reizen, treinreizen, strandvakanties, wintersport en stedentrips.
  • Flexibele bereikbaarheid; ik kom bij je thuis wanneer jou dat uitkomt.
  • Jouw persoonlijk reisadviseur; vóór, tijdens en na je reis.
  • Persoonlijk reisadvies is zeker niet duurder dan boeken via internet of via een reisbureau.
  • Heldere offerte en duidelijke reisbeschrijving.
  • Vertrouwde contacten in het binnen- en buitenland.
  • Aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Al zin om je koffer te pakken? Zet dan vandaag de eerste stap en maak telefonisch of per mail een afspraak met mij om je reiswensen te bespreken.

Fokelien Rijnja
Jouw persoonlijke reisadviseur

Nieuwsbrief

Abonneer je op Fokeliens nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.