Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Carmen Tijssen

Persoonlijk reisadviseurCarmen Tijssen, Gendt

Persoonlijk reisadvideur Carmen Tijssen

 

Jouw persoonlijk reisadviseur

Voor de ultieme vakantiebeleving

“Mag ik jou verrassen met mijn ‘personal touch’ en jou het ultieme vakantiegevoel laten beleven?”

Wie ben ik?

Graag stel ik me aan je voor om te kijken of ik jou het ultieme vakantiegevoel kan doen beleven! Ik ben Carmen Tijssen, jong, enthousiast, enorm reislustig en ondernemend. Ik ben opgegroeid in een dorp in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en woon nu samen met mijn vriend in het leuke Gendt. Tijdens mijn HBO-toerisme opleiding heb ik een halfjaar op het prachtige eiland St. Maarten mogen wonen en diverse mooie reizen gemaakt. Na werkzaam geweest te zijn bij een maatwerkreisorganisatie, wist ik het zeker! Ik ga mijn eigen reisorganisatie starten met als missie om jou het ultieme vakantiegevoel te laten beleven. Want geef toe een vakantie waarbij alles van het begin tot het einde voor je geregeld is en waarbij jij zelf ultiem kunt genieten en tegelijkertijd onvergetelijke herinneringen kunt maken, is toch geweldig?!

Hoe bezorg ik jou het ultieme vakantiegevoel?

Dat begint vanaf ons eerste contactmoment. Ik breng al mijn ervaring, kennis en enthousiasme naar jou over, zodat jij vanaf het eerste contactmoment al het gevoel hebt dat je een eerlijke en deskundige partij hebt ingeschakeld. Een partij die net dat stapje verder gaat en waarbij persoonlijke service centraal staat. Doordat ik samenwerk met zowel Nederlandse als Duitse touroperators en lokale partners op de bestemmingen, die jou op plaatsen brengen waar je anders niet zou komen en voor jou klaar staan, kan ik altijd een reis op maat voor je samenstellen. Een reis geheel afgestemd op jouw persoonlijke reiswensen.

Graag verras ik je met:

  • Bijzondere bestemmingen waar jij wellicht nog niet aan gedacht had, maar uiteraard heel goed bij jouw persoonlijke reiswensen aansluiten.
  • Unieke accommodaties en/ of accommodaties op unieke locaties
  • ‘Unforgettable experiences’, denk hierbij aan bijzondere activiteiten die jouw reis onvergetelijk doen maken.

Hoe ga ik te werk?

  1. Kennismaking. Samen met jou kijk ik wat je vakantiewensen zijn en hoe ik deze wensen kan omzetten in een passend persoonlijk reisplan. Voor een meer standaard pakketvakantie kan ik via de e-mail of telefonisch alles voor je regelen. Voor een maatwerkvakantie nodig ik je graag uit bij mij op kantoor of kom ik graag bij je langs om een goed beeld te krijgen van jouw wensen.
  2. Reisvoorstel opstellen. Na onze kennismaking ga ik voor je aan de slag om jouw vakantiewensen om te zetten in een passend reisplan. Graag verras ik je in het reisplan met mijn ‘personal touch’. Het reisvoorstel stuur ik vervolgens naar je toe, zodat je tijdens het lezen alvast rustig in vakantiesferen kunt komen. Uiteraard hebben we daarna nog even contact om te kijken of mijn missie geslaagd is.
  3. Definitieve boeking. Als alles naar wens is kan het voorstel omgezet worden in een definitieve boeking. Voor jou kan vanaf nu de voorpret gaan beginnen! Ondertussen ga ik achter de schermen voor jou aan de slag om alles vast te leggen en te zorgen dat alles tot in de puntjes voor je verzorgd is.
  4. Op reis. Het is gelukt! Jij kunt het ultieme vakantiegevoel gaan beleven. Ik zeg koffers pakken en gaan!

Veiligheid en zekerheid

Doordat ik werk onder de veilige vleugels van Personal Touch Travel, kun jij ervanuit gaan dat je bij een betrouwbare en deskundige partij boekt. Doordat wij nauw samenwerken met lokale partners ter plaatse, kan ik jou een echte maatwerkreis met ‘unforgettable experiences’ aanbieden. Bij Carmen’s Personal Touch Travel staat persoonlijke service centraal.

Nieuwsbrief

Abonneer je op Carmen's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Carmen op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.