Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jessie Bijveld

Persoonlijk reisadviseurJessie Bijveld, Nuland

Persoonlijk reisadvideur Jessie Bijveld

Welkom op mijn pagina!

Het startpunt voor een fijne reis.

Ik ben Jessie Bijveld; jong, enthousiast en met veel plezier werkzaam in de reiswereld. Ik heb verschillende jaren gewerkt in een hotel op Mallorca en de laatste jaren werk ik vanuit huis als Zelfstandig Reisadviseur en ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel. Een prachtige organisatie met een ruim aanbod waarbij ik vele pakketreizen kan boeken en veel mogelijkheden heb om zelf reizen samen te stellen.

Bij mij kun je terecht voor alle soorten reizen: van zonvakantie tot wintersport, van cruise tot rondreis en van citytrip tot een auto/camperreis.

Ik hoor je denken… dit kan ik zelf toch ook op internet vinden? Dat klopt, internet heeft erg veel te bieden maar hoe weet je nu of je de juiste plek hebt gevonden? En hebt geboekt bij een betrouwbare organisatie? Of dat die prachtige villa die je geboekt hebt, ook echt bestaat? Bij mij is je reis in goede handen, Personal Touch Travel is namelijk aangesloten bij ANVR & SGR, waardoor ik je garantie en betrouwbaarheid bied.

Mijn grootste doel is jou een fijne vakantie te bezorgen en alles van A tot Z voor je te regelen! Voor elk budget is er een geweldige reis te realiseren en daar wil ik je graag bij helpen! De reis boeken moet al een feestje op zich zijn want de voorpret is erg belangrijk en hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres!

Ben je op zoek naar iemand die met juiste adviezen en keuzes komt voor jouw persoonlijke situatie en wil je graag je vakantiewensen met mij bespreken?

Neem dan contact met mij op! Dat kan door een mailtje of whatssap bericht te sturen of door onderstaand contactformulier in te vullen.
Graag ga ik voor je op zoek naar de mooiste vakantie die helemaal aansluit bij jouw wensen!

Je vakantie begint hier! Ik, Jessie Bijveld ben jouw Persoonlijke Reisadviseur!

Enthousiaste groet,

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Jessie's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.