Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marieke de Boer-Werner

Persoonlijk reisadviseurMarieke de Boer-Werner, Monnickendam

Persoonlijk reisadvideur Marieke de Boer-Werner

Over mij

Mijn naam is Marieke de Boer-Werner en woon met mijn gezin in Monnickendam (Overleek). Reizen is mijn grote passie. In 2002 heb ik mijn opleiding aan de Hogeschool TIO (toerisme) afgerond en tevens mijn SEPR I diploma behaald. Na jarenlange reiservaring, stages, plannen/boeken van zakenreizen en uiteraard het samenstellen van mijn eigen (rond)reizen, heb ik mij als zelfstandig reisadviseur aangesloten bij Personal Touch Travel. Graag deel ik mijn kennis en passie voor reizen en ontzorg, waardoor jouw vakantie een fantastische beleving wordt! Ben jij toe aan een onvergetelijke, zorgeloze vakantie? Gebaseerd op jouw wensen en budget, stel ik graag de ideale reis samen. Hoe fijn is het om een vast aanspreekpunt te hebben vóór, tijdens en na je reis. Het zoekwerk neem ik je uit handen en kan de complete reis verzorgen. Denk hierbij niet alleen aan de reis zelf, maar ook verzekeringen, vaccinaties, autohuur, excursies, etc. Ik werk met de bekende touroperators (o.a. TUI, de Jong Intra, Fox Vakanties, Tenzing Travel, Belvilla etc.), maar heb daarnaast een nog veel uitgebreider aanbod, waardoor vrijwel alles mogelijk is. Jouw reis is bij mij in goede handen, Personal Touch Travel is ANVR, SGR en calamiteitenfonds aangesloten.

Hoe werkt het?

Je kunt mij telefonisch bereiken, via whatsapp, e-mail of Social Media. Voor een afspraak met mij hoef je de deur niet uit, dit kan bij jou thuis. Wil je liever een afspraak bij mij op kantoor, dan is dat geen probleem (ook ’s avonds of in het weekend mogelijk).Samen spreken we je wensen door, aan de hand daarvan ga ik aan de slag en maak een passend reisvoorstel. Als alles naar wens is maak ik de boeking in orde. Je hoeft alleen je koffers nog in te pakken. Jouw zorgeloze vakantie begint hier, ervaar het gemak van een persoonlijk reisadviseur!

Marieke de Boer-Werner

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Mariekes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Marieke op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.