Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Inge van Oppen

Persoonlijk reisadviseurInge van Oppen, Eijsden

Persoonlijk reisadvideur Inge van Oppen

Reizen is een driedubbel plezier: verwachting, avontuur en herinnering

Ilka Chase (1900-1978)

De mooiste vakantie met het gezin, een rondreis op maat, een weekendje weg met vriendinnen, dé huwelijksreis. Van wintersport tot vriendenuitje, dat ene sportevenement waar je zo graag naar toe wilt of het regelen van je zakelijke reis. Het organiseren en boeken van deze activiteiten neemt ontzettend veel van je kostbare tijd in beslag. Daarbij zoek je misschien net op de verkeerde plek op het web en neem je uiteindelijk genoegen met iets wat je in eerste instantie niet wilde en ook nog eens duurder uitpakt.

Laat mij dit voor je organiseren!

Mijn naam is Inge van Oppen, gehuwd met een wereldreiziger en moeder van twee prachtige dochters. Van jongs af aan heb ik reeds veel van de wereld mogen zien. Op zeer bijzondere wijze. Als kapiteinsdochter heb ik nagenoeg alle oceanen overgestoken en de mooiste plekken mogen bezichtigen. Juist deze bijzondere wijze van reizen heeft mij geen toerist maar een reiziger gemaakt en juist dat zorgt ervoor dat ik vaak vanuit een andere invalshoek kijk naar het samenstellen van reizen.  Mijn opleiding en ervaring in de toeristische branche geeft mij een gedegen brede basis  om je van dienst te zijn. Voeg daaraan toe de voortdurende scholing van Personal Touch Travel, het maken van studiereizen en mijn organisatietalent en je reis zal uit alle, door jou zo belangrijke elementen bestaan. En wie weet, wellicht overtreft het al je wensen.

Op een afgesproken tijdstip, overdag, ’s avonds, of zelfs in het weekend, in een persoonlijk of telefonisch onderhoud leef ik me in, in je wensen. De voorpret en het reeds lekker wegdromen naar je volgende bestemming is begonnen. Met alle verkregen informatie laat ik je achter in vakantiesfeer en ga ik met heel veel plezier voor je aan de slag.  Met exact dezelfde boekingssystemen, touroperators, luchtvaartmaatschappijen en alle andere systemen waar reisbureaus ook gebruik van maken, stel ik je reis samen. Vluchten, autohuur, reisverzekering, ik regel het voor je en het kost je niets extra’s. Ik kan keuzes maken uit pakketreizen of stel de reis samen op maat. Doel is je reis uit alle elementen te laten bestaan om deze uitzonderlijk te maken. Dit alles binnen een door jou aangegeven budget en je hoeft zelf de deur niet uit.

Ik heb er zin in!                                   Waar wil je heen?           Ik ben benieuwd……

Personal Touch Travel is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Recensies:

"Mijn zus en ik hebben echt een hele fijne vakantie gehad! Super geregeld van begin tot eind en we konden met alle vragen terecht bij Inge waardoor we samen zorgeloos weg konden om te gaan genieten in Tenerife.
Volgende keer boeken wij weer bij Inge van Oppen Personal Touch Travel!"

"Genoten van de prachtige natuur in de Dolomieten! In vier dagen tijd legden we tijdens onze hüttentocht ruim 40 kilometer en zo’n 2000 hoogtemeters af (eerst omhoog, maar later ook weer omlaag ?). Dat was soms behoorlijk ‘afzien’ en vermoeiend, zeker voor onze Puck (die het met haar 9 maanden bijzonder goed heeft gedaan)! Dank je wel
Inge van Oppen van PersonalTouchTravel voor deze geweldige reistip! We kijken nu al uit naar onze volgende tocht."

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.