Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Edwin Herfkens

Persoonlijk reisadviseurEdwin Herfkens, Wezep

Persoonlijk reisadvideur Edwin Herfkens

Jouw start van een geweldige reis zonder zorgen”

Vroeger vond ik het heerlijk om op vakantie te gaan. Elke vakantie was weer een ervaring op zich, die ik dan weer deelde door erover te vertellen. Of het nou ging om de Jeepsafari door Hongarije of de wandelingen door de stad Istanbul. Door mijn enthousiasme maakte ik andere mensen enthousiast over de plekken waar ik was geweest. Daarom heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij Personal Touch Travel. Graag deel ik mijn ervaringen met jou en zoek ik alles voor je uit over een locatie, vlucht of excursie met ditzelfde enthousiasme.

Daarom doe ik graag een stap harder om jullie reis tot een beleving te maken die je nooit zult vergeten. Van een stedentrip naar Barcelona, tot aan een rondreis door Thailand, of misschien toch liever aan het strand in Mexico. Ik sta graag voor je klaar om samen te kijken naar een passende reis die past bij jullie budget en jullie wensen.

De voordelen van het boeken bij mij:

  • Flexibiliteit: een afspraak wanneer het jullie uitkomt. Doordeweeks, in het weekend of in de avonduren. Jullie agenda is leidend.

  • Één vast contactpersoon die alles voor je regelt van A tot Z.

  • Een reisadvies die is gemaakt naar jullie wensen.

  • Persoonlijke aandacht die je verwacht bij Personal Touch.

  • Zekerheid en Garantie: Personal Touch Travel is aangesloten bij het ANVR en SGR.

  • Net die stap meer die een reisbureau of het internet niet kan geven, maar zonder dat het je meer kost. Geen meerprijs, wel meer Service.

Neem contact met me op en ervaar zelf hoe fijn het is om 1 contactpersoon, adviseur en vertrouwenspersoon voor al jullie vakanties te hebben. Ik denk graag met je mee, geef advies en laat niets te wensen over.

Travelling is like falling in love, you are less critical and only see the nice things”

Edwin Herfkens

Jouw Persoonlijke Reisadviseur.

http://dewereldreiziger.nl

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Edwins nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Edwin op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.