Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Danielle Sturm

Persoonlijk reisadviseurDanielle Sturm, Veere

Persoonlijk reisadvideur Danielle Sturm

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

U heeft vakantieplannen, maar u komt er niet uit. Ik kan u daarbij helpen!

Mijn naam is Daniëlle Sturm. Samen met mijn man en onze dochters woon ik in het mooie stadje Veere. Reizen is mijn lust en mijn leven en wat is er dan mooier om hier je beroep van te kunnen maken. Ik ben sinds 2004 werkzaam in de reiswereld en heb dus al heel wat mooie plekjes van deze wereld mogen ontdekken.

U kunt bij mij terecht voor alle reizen over de hele wereld. Kort, lang, dichtbij of ver weg. Een strandvakantie, verre reizen, stedentrips, wintersport, cruises, all inclusive, rondreizen, groepsreizen, jongere reizen, vrijgezellenfeesten, huwelijksreizen, kampeervakanties, losse hotelovernachtingen, een reis op maat of vliegtickets. Zelfs een privé vliegtuig behoort tot de mogelijkheden. Ik kan het allemaal voor u regelen. Ook kunt u terecht voor zakenreizen, incentives, autohuur, verzekeringen, vaccinaties en visa. Kortom van A tot Z bent u bij mij aan het juiste adres.

De voordelen op een rij voor u:

  • Waar en wanneer het u uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend
  • Niet duurder dan wanneer u bij een reisbureau of online zou boeken.Wel meer service! Vaste contactpersoon
  • Geen lange zoektochten meer op het internet
  • Uw reis van A tot Z verzorgd
  • U hoeft de deur niet meer uit
  • ANVR, SGR en Calamiteitenfonds aangesloten
  • Passend advies voor uw reiswensen.

Het gaat er om wat ú wilt.

Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van een welverdiende vakantie! Heeft u reisplannen, wilt u een reisvoorstel of heeft u gewoon een vraag? Bel of mail me! U kunt een afspraak maken op een plaats die u het beste uitkomt. Via mijn mobiele werkstation kan ik alles doen wat een reisagent op een reisbureau ook kan.

Ik zie uw telefoontje of mailtje graag tegemoet, zodat ik met mijn “Personal Touch” zo snel mogelijk voor u aan de slag kan. Wilt u op de hoogte blijven van alle reistips? Volg mij dan ook via Facebook.

Hartelijke reisgroet,

Daniëlle Sturm

 

- Wist u dat Daniëlle Sturm Personal Touch Travel ook de persoonlijke reisagent is voor de love4life academy van Liz La Force? Ik help u met de vlucht, huurauto en accommodatie wanneer u een workshop of retraite boekt op de love4life academy welke zal worden gegeven op Ibiza, in Amsterdam of in Londen.
Kijk voor meer informetie op www.lizlaforce.com/workshops-retreats

 

- Lees hier mijn verslag van de studiereis Zuid Afrika.

 

 

 

 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Daniëlle's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Daniëlle op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.