Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Anouk van de Water

Persoonlijk reisadviseurAnouk van de Water, Nijmegen

Persoonlijk reisadvideur Anouk van de Water

Hoi, ik ben Anouk!

Graag vertel ik je alles over mezelf en mijn liefde voor reizen. Maar eerst laat ik je ontdekken wat ik voor JOU kan betekenen.

Wat kan ik voor JOU betekenen?
Met mijn enthousiasme, kennis over en ervaring met de mooiste plekken in de wereld, zorg ik ervoor dat jouw reis een onvergetelijke ervaring wordt. Dit doe ik door in je huid te kruipen en jouw wensen en behoeften te vertalen naar een reisadvies op maat. Jij staat centraal. Persoonlijke aandacht en service en kwaliteit, dat is waar ik voor sta. Je hebt altijd dezelfde contactpersoon. Jij bepaalt wanneer, waar en hoe laat we afspreken om de plannen te bespreken, zodat het altijd past in jouw agenda. 
 

Particuliere- en zakelijke reizen
Of het nu gaat om een particuliere- of zakelijke reis, ik neem het hele traject van je uit handen. Rondreizen, city trips, honeymoons, zomer- en wintervakanties, jubileumreizen, een groepsreis met vrienden of zakelijke incentive, alles is mogelijk.

Werkwijze
Om tot het beste reisadvies te komen, zijn jouw wensen natuurlijk het meest van belang en daarnaast het budget. Rekening houdend met jouw budget maak ik een mooi voorstel op basis van de beste reis- en prijsvergelijkingen, ook op de Duitse markt. Het scheelt je wel een heleboel (uit)zoekwerk. Uren surfen op het internet, dat is voorbij!

Wie is Anouk?
Ik ben Anouk, en woon samen met twee lieve dochters en een man in een fijne buurt in Nijmegen. Sinds november 2021 heb ik gedaan wat ik jaren niet eerder durfde: mijn droom achternagaan. Het opzetten van mijn eigen reisorganisatie: Travel by Anouk.

Mijn liefde voor reizen en het ontdekken van andere culturen is ontstaan na de middelbare school. Ik vertrok voor drie maanden naar Salamanca en Malaga om Spaans te leren. Daarna wist ik zeker; hier wil ik mee verder. De keuze voor de studie ‘vrijetijdskunde’ aan de NHTV (de Nationale Hogeschool voor Toerisme & Verkeer) was dus snel gemaakt.

Wereldreis
Tijdens mijn studie heb duikervaring opgedaan in Bonaire en maakte ik voor het eerst kennis met het prachtige land Vietnam. Met mijn diploma op zak, vertrok ik op wereldreis. Met een oude Ford Falcon trok ik door Australië en beleefde fantastische avonturen in Nieuw-Zeeland. Ook aan Bali, Maleisië en Thailand heb ik de mooiste herinneringen.

Events
In de periode dat ik werkzaam was als conference- en event manager heb ik veel ervaring opgedaan met het organiseren van congressen en events in zowel binnen- als buitenland. Singapore, Bangkok, Ho Chi Minh City, Kuala Lumpur, Dubai, Abu Dhabi en Muscat zijn een aantal plekken die ik inmiddels op mijn duimpje ken. 

Europa
Maar ook Europa heeft zoveel moois! Ik ontdek graag nieuwe skigebieden en zoek de pareltjes op de eilanden. Slenteren en fietsen tijdens city-trips en op zoek naar de leukste hot spots. Maar ook de prachtige omgeving van Toscane met haar charmante dorpjes en de kustlijnen in het zuiden; allemaal prachtplekken. Deze zomer ga ik met mijn gezin Kroatië en Slovenië ontdekken. 

Al deze geweldige culturen, diversiteit aan mensen, wereldse smaakexplosies en de steeds weer overweldigende natuur inspireren mij om jou te helpen met alle keuzemogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Ik stel met mijn passie de mooiste reis op maat voor jou samen!

Zekerheid
Met Travel by Anouk ben ik aangesloten bij Personal Touch Travel. Personal Touch Travel werkt samen met verschillende gerenommeerde reisorganisaties in Nederland, Duitsland en België. Personal Touch Travel is aangesloten bij het ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. 

Even koffiedrinken?
Spreekt mijn aanpak jou aan? Mail, bel of app me voor een vrijblijvende afspraak, dan drinken we samen een kop koffie om te kijken hoe ik je kan helpen bij jouw reisdroom!  

@: travelbyanouk@personaltouchtravel.nl
m.  06.42.24.94.57

Lees hier mijn artikel in ReisBizz.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Anouk's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Anouk op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.