Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Reizen op maat

De beslissing is gemaakt, dit keer gaat het gebeuren. Samen met je gezin, familie of vrienden ga je de droomreis maken die je al zo lang voor ogen hebt. Een rondreis door Amerika, Zuid-Afrika of misschien wel Australië. Maar dan? Het aanbod op internet is groot, té groot en je bent al verdwaald voordat je goed en wel op reis bent.

Dan is het tijd om een specialist in te schakelen!

De ervaren persoonlijke reisadviseurs van Personal Touch Travel helpen je graag om de reis zó samen te stellen dat het perfect aansluit op jouw wensen. In een persoonlijk gesprek bespreken we de ideeën die je bij deze reis hebt, waarna wij voor jou een reisvoorstel op maat uitwerken. Bij het samenstellen van reizen op maat houden we rekening met je reisgezelschap, bijzondere gelegenheden en natuurlijk je budget.

Een maatwerk reis duur?

Nee, zeker niet. Juist omdat we niet gebonden zijn aan de standaardreizen die door de grote reisorganisaties worden samengesteld, kunnen we alles precies naar wens voor je regelen en het zo bijzonder maken als je zelf wilt. Door onze samenwerking met veel betrouwbare, lokale partners hebben we korte lijnen en een scherpe inkoop.

Een unieke ervaring

Omdat we bij het samenstellen van reizen op maat altijd rekening houden met jouw reisgezelschap, kunnen we unieke belevenissen toevoegen aan je reis, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt. Enkele voorbeelden hiervan:

  • Namibië: bij zonsopkomst een wandeling door de Kalahari woestijn onder leiding van de lokale Bosjesmannen.
  • IJsland: duik in de Blue Lagoon en kijk naar het noorderlicht ter afsluiting. 
  • Frankrijk: neem deel aan een Franse kookworkshop of creëer je eigen geur bij een parfumhuis in Grasse.
  • Lapland: in de ochtend een tocht per rendierslee, in de middag skiën en ‘s avonds een diner in een authentiek ‘kota’ restaurant.
  • Amerika: bezoek een sportevenement zoals ijshockey, basketbal of honkbal.

Op deze manier ben je ter plaatse geen tijd en extra budget kwijt om dit te regelen, maar kun je onbezorgd genieten van de reis.

Offerte aanvragen

Wil je graag persoonlijk met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn voor jóuw reis? Neem snel contact op. Wij gaan graag voor je aan de slag!


zoek
reisagentZoek reisagent voor Reizen op maat


  Vind jouw reisadviseur:
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.