Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Rondreizen

Het bijzondere van een rondreis is dat je de route en het tempo zelf kunt bepalen. Kies je voor je eigen auto, huur je een camper of pak je de trein? Waar je ook voor kiest, met een Personal Touch Travel reisspecialist weet je zeker dat jouw reis volledig op jouw wensen is afgestemd.

Je maakt een rondreis wanneer je:

  • de vrijheid wenst om te gaan en staan waar je wilt;
  • een land veel beter wilt leren kennen;
  • graag on-the-road bent, de reis zelf is al de bestemming;
  • wilt omgaan met de lokale bevolking, hoe leven ze daar?
  • geïnteresseerd bent in wat er zich vroeger heeft afgespeeld;
  • jezelf wilt verbazen over de meest mooie landschappen;
  • benieuwd bent wat er na de volgende bocht komt;
  • weet dat deze kennis en ervaring je rijker maakt als mens.

Rondreis met je eigen auto

Er zijn veel mooie Europese bestemmingen te bereiken op relatief korte afstand vanuit Nederland. Je kunt met je eigen auto naar Zuid-Frankrijk rijden en onderweg Luxemburg en verschillende Franse regio's ontdekken zoals de Champagne en de Bourgogne. Of wat dacht je ervan om door Spanje en Portugal rond te reizen? Italië, Slovenië en Kroatië zijn ook prima te bereiken met de auto. De Sloveense hoofdstad Ljubljana ligt op slechts 1200 km van Utrecht af. Liever naar het noorden?  Scandinavië leent zich uitstekend voor een autorondreis.

Huur een auto of een camper

Naar een bepaald land vliegen en daar een auto of camper huren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Sommige landen en regio’s zijn ideale bestemmingen voor een rondreis. Je kunt er eenvoudig een camper of auto huren, de wegen zijn in goede staat en je rijdt er door een grote verscheidenheid aan landschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland. Je komt van het ene landschap in het andere en gaat met een voldaan gevoel naar huis.

Op stap met een gids

Op andere bestemmingen of als je geen zin hebt om zelf te rijden, ga je met een gids en chauffeur op pad. Dit wordt bijvoorbeeld veel gedaan in het Midden-Oosten en in Azië. Er zijn talloze groepsreizen mogelijk, van kamperen tot luxe resorts en alles daar tussenin.

Rondreis eigen auto

Rondreis met de trein

Treinreizen worden steeds populairder. De trein is uiterst geschikt voor rondreizen, zowel in Europa als daarbuiten. Wie heeft er nu geen nostalgisch gevoel bij de Oriënt Express of de Trans Siberië Express?

Wil jij ook meerdere bestemmingen ontdekken tijdens jouw vakantie? Neem contact op met één van onze reisadviseurs om een mooie reis op maat samen te stellen.


zoek
reisagentZoek reisagent voor Rondreizen


  Vind jouw reisadviseur:
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.