Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

Luxe reizen

Genieten van de best mogelijke service in een stijlvolle omgeving, in een kamer voorzien van de meest moderne technieken. Een reis met klasse, ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw persoonlijke wensen.

Wanneer wij een luxe reis voor jou en je gezelschap verzorgen, luisteren we graag naar jouw wensen. Om je alvast kennis te laten maken met de mogelijkheden, delen we op deze pagina graag enkele unieke ervaringen met je. Vervolgens lees je over de meest ideale bestemmingen voor een luxe vakantie. Zowel binnen Europa als verder weg op bestemmingen die tot de verbeelding spreken, zoals de Seychellen en de Malediven, bieden wij de meest luxe resorts aan.

Aircruise

De ultieme vorm van een luxe reis is een aircruise. Deze rondreis maak je niet per bus of auto, maar met een privé-vliegtuig met maximaal 54 stoelen aan boord. Tijdens de reis verblijf je in luxe of bijzondere accommodaties en maak je inspirerende excursies. Je zult genieten van culinaire genoegens van de lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken. De reis wordt op verschillende continenten aangeboden en biedt een unieke combinatie van diverse landen in één reis.

Treinreizen

De wereldberoemde Oriënt Express rijdt vanuit onder andere Parijs naar Venetië en Istanbul. Een legendarische trein die je de geschiedenis laat herbeleven, maar dan wel met alle denkbare service en hedendaagse gemakken. Of de Blue Train in Afrika die rijdt tussen Pretoria en Kaapstad. De trein rijdt door enkele van de meest spectaculaire Afrikaanse landschappen terwijl je geniet van een goed glas wijn en de culinaire verrassingen die de chef aan boord voor je bereidt.

Vakantiehuizen

Wanneer je wil genieten van luxe en privacy, dan kan je kiezen voor een eigen villa of vakantiewoning. Heerlijk genieten van je eigen huis met zwembad of spa, om vervolgens smakelijk te dineren in alle rust. 

Seychellen

Een eilandengroep in de Indische oceaan waar niet alleen bijzonder mooie stranden te vinden zijn, maar ook buitengewoon goede hotels. Zo biedt het luxe Maia Resort villa’s aan met een privé-zwembad, butler-service en fenomenaal uitzicht op zee. Wanneer je prijs stelt op rust en privacy, kan je op de Seychellen zelfs een privé-eiland afhuren. Je verblijft in prachtige kamers en het zal je aan niets ontbreken.

India

In de voetsporen van de Maharadja’s verblijf je tijdens je reis in voormalige paleizen die nu dienst doen als bijzondere hotels. Een privé-chauffeur brengt je veilig naar de volgende plaats en wijst je op de bezienswaardigheden onderweg. Luxe en avontuur worden gecombineerd in een onvergetelijke reis.

 

Heb je al een idee of laat je je graag verder inspiren? Met genoegen denken wij met je mee bij het opstellen van een persoonlijk reisplan.

 


zoek
reisagentZoek reisagent voor Luxe reizen


  Vind jouw reisadviseur:
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.