Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

All Inclusive reizen

All-inclusive vakanties zijn al jaren enorm populair en bieden veel voordelen. Begrijpelijk, want het draait hierbij maar om één ding: echt vakantie vieren. Wil je weten of een dergelijk concept bij jou past? Bekijk dan eens onderstaande bestemmingen. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een zon-zee-strand vakantie waarbij alles inbegrepen is? Wil je lekker op je resort vakantie vieren, zonder zorgen om eventuele extra kosten voor eten of drinken? Misschien wil je overdag wel sportactiviteiten doen en ’s avonds van een show of feest genieten? Dan past een all-inclusive vakantie perfect bij jou!

Uiteraard is er veel keuze in luxe, ligging en activiteiten en de keuze daarin is erg persoonlijk, maar zeker ook afhankelijk van de bestemming waar je naartoe gaat. Hieronder lees je over een paar mogelijke bestemmingen, om alvast lekker weg te dromen.

Caribisch gebied

De grote all-inclusive resorts met meestal 24-uurs ‘all-in’ vind je voornamelijk in landen als Mexico en de Dominicaanse Republiek. Alle faciliteiten vind je op je resort, met keuze uit meerdere restaurants, bars, zwembaden etc. en meestal met de meest mooie ligging aan prachtige stranden. Vanuit de resorts of de reisorganisatie worden tegen betaling prachtige excursies aangeboden.

Kaapverdië

De momenteel erg populaire eilanden Sal en Boa Vista zijn nog maar kort geleden toeristisch ontwikkeld. Dat betekent dat er nog weinig eet-en drinkgelegenheden buiten de resorts zijn, vandaar dat veel mensen hier kiezen voor een onbezorgde all-inclusive vakantie en af en toe een keer lokaal gaan eten buiten het hotel. Verder vind je hier prachtige zandstranden en groene valleien.

Turkije

Een aangenaam klimaat, vriendelijke mensen en gezellige badplaatsen. Ontzettend populair zijn de all-inclusive hotels in Turkije. Het verschil in kwaliteit tussen de diverse hotels is echter enorm. Een goed advies is dan ook van groot belang om teleurstellingen te voorkomen. In Turkije tref je vaak vakantiegangers die al jaren naar hetzelfde hotel gaan en het gaat hier met name om de luxe hotels aan de Turkse Riviera.

Egypte

Bijna alle hotels in Egypte worden aangeboden op basis van all-inclusive. De hotels liggen vaak ver van de bewoonde wereld, maar bieden daarentegen enorm veel faciliteiten aan. Denk bijvoorbeeld aan duik- en snorkelfaciliteiten, want de kleurrijke onderwaterwereld van Egypte is adembenemend. Maar maak vooral ook eens excursies vanuit het hotel, naar bijvoorbeeld de pyramides van Gizeh of de rivier de Nijl. In Egypte is de kwaliteit van de accommodatie wederom van belang, met name in verband met de hygiëne.

Malediven

Altijd al gedroomd van een luxe resort waar je vanuit je eigen huisje het water in springt? Dan moet je op de Malediven zijn! Het is aan te raden om hier hotels op basis van all-inclusive te boeken. Dit omdat eten en drinken ter plaatse ontzettend duur is en je hoofdzakelijk op hetzelfde eiland (tevens resort) verblijft. Je weet dan vooraf wat je kwijt bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Zuid-Europa

In de overige Zuid-Europese landen - denk bijvoorbeeld aan Griekenland of de Canarische eilanden - is er een grote diversiteit aan accommodaties, waaronder ook hotels op basis van all-inclusive. Afhankelijk van je persoonlijke wensen adviseren we je graag over de mogelijkheden en zorgen we er samen voor dat je de juiste keuze maakt. 

Ben je enthousiast geworden en wil je meer advies over all-inclusive vakanties? Neem dan contact op met één van onze reisadviseurs.


zoek
reisagentZoek reisagent voor All Inclusive reizen


  Vind jouw reisadviseur:
Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.