Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Agneta Gussenhoven

Persoonlijk reisadviseurAgneta Gussenhoven, Groningen

Persoonlijk reisadvideur Agneta Gussenhoven

 

Beyond Expectations Travel!

Ben je op zoek naar een unieke reiservaring? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg ervoor dat jouw vakantie een fantastische en onvergetelijke belevenis wordt: een reis Beyond Expectations!

Graag geef ik je door middel van onderstaande voorbeelden een indruk van de mogelijkheden. Het betreft een kleine impressie van mijn persoonlijke ervaring.

  • Zwemmen met tientallen zeeleeuwen en tussen honderden schildpadden, als in een droom, bij de Galapagos eilanden
  • Met een klipper over de Whitsunday Islands varen en snorkelen in het Great Barrier Reef
  • Een helikoptervlucht over de prachtige Victoriawatervallen in Zimbabwe
  • Met een 4WD door een rivier in de Okavanga Delta in Botswana waarbij het water in de auto stroomt tot aan de zitting van de stoelen
  • Olifanten die een kijkje komen nemen bij ons restaurant in Zambia
  • Met de legendarische Tren Crucero met stoomlocomotief in vijf dagen over de Andes in Ecuador
  • Met een watervliegtuig naar een ecolodge om wilde beren, orka’s en humpback walvissen te zien bij Vancouver Island, Canada
  • Een sprookjeshuwelijk op Langkawi, een eiland van Maleisië, op het strand met naaste familie en beste vrienden.

Gun jezelf al het mooie dat de wereld te bieden heeft. Een compleet andere cultuur, natuur en gastronomie. Vaak een groot avontuur, met je gezin, vrienden of met z’n tweetjes; het maakt je leven zoveel rijker.

Maatwerk

Deze reizen zijn uniek. Het draait om maatwerk en daarom kom ik graag bij je langs om jouw wensen te verkennen en samen te brainstormen over de mogelijkheden voor jouw droomreis. Bespreek je dit liever telefonisch of per email? Ook dat is uiteraard mogelijk.

Je ontvangt vervolgens van mij een reisvoorstel gebaseerd op jouw wensen en compleet voor jou op maat gemaakt. Naast mijn rijke eigen ervaring maak ik gebruik van professionele lokale partners op zoek naar de pareltjes die jouw reis uniek en bijzonder maken. Pas als jij helemaal tevreden bent en het voorstel compleet voldoet aan de verwachtingen (met wat verrassingen natuurlijk), zet ik het reisvoorstel om in een boeking. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van de voorpret.

Veilig en zorgeloos

Ik zorg ervoor dat je veilig en zorgeloos kunt genieten van je reis. Op alle bestemmingen die ik kan aanbieden, werk ik nauw samen met partners ter plaatse die de omstandigheden en ontwikkelingen tot in detail kennen. En mocht er tijdens je reis onverhoopt iets voorvallen, dan kun je te allen tijde op mij rekenen. Bovendien is Personal Touch Travel aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, dit biedt jou zekerheid en garantie.

Ik kijk er naar uit om jouw reiswensen uit te laten komen!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Agneta's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.