Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Rob Land

Persoonlijk reisadviseurRob Land, Dongen

Persoonlijk reisadvideur Rob Land

WELKOM!

Mijn naam is Rob en mijn achternaam, dat kan bijna geen toeval zijn, is Land. Het is mijn droom om ieder land van de wereld te bezoeken. Het begin is al gemaakt. Landen waar ik zoal ben geweest: Cuba, Noorwegen, Canada, Thailand, Israel, Jordanië, India, Sri-Lanka, IJsland, Amerika, Zuid-Afrika, Turkije, Spanje, Griekenland… zomaar een opsomming van enkele geweldige landen die ik heb mogen bezoeken.

Allemaal mooie plekken op aarde, maar mijn favoriete bestemming is toch wel Zuid-Afrika. Als u dit land bezoekt, dan moet u echt eens Kaapstad bezoeken. Een bruisende stad voor de echte levensgenieter, zorgvuldig beschermd door de imposante Tafelberg!

(S)PORTREIZEN
Naast reizen, waarvan ik nooit genoeg kan krijgen, heb ik nog een passie: Tennis. Ieder uur dat ik niet aan reizen besteed, sta ik als het even kan op de tennisbaan. Geen wonder dat ik daarom enkele keren per jaar tennisreizen organiseer in het binnen en buitenland. Hierbij staan gezelligheid en een leuke competitie hoog in het vaandel! Neem gerust eens een kijkje op de site www.roblandsportevents.nl en www.roblandreizen.nl om een goede indruk te krijgen van de sportreizen die ik organiseer. Daarnaast heb ik ook een fantastische reis naar Porto georganiseerd. Een avontuur voor de liefhebber van mooie Port, lekker eten en drinken en het milde klimaat. Voor de nabije toekomst staan meer wijnreizen op het programma. Speciaal voor levensgenieters.

Met mijn enthousiasme voor het reizen en tientallen jaren ervaring in de reisbranche sta ik voor u klaar om uw droomreis met u uit te zoeken. Of dat nou een stedentripje dichtbij of een cruise ver weg is, of alles wat daar tussen zit. Bij mij kunt u terecht voor het juiste reisadvies.

EEN REIS IS MEER DAN EEN PLAATJE IN EEN GIDS
Met mijn vrouw en 3 zoontjes weet ik ook heel goed hoe het is om te reizen met kinderen. Er komt vaak heel veel bij kijken. Gidsen zien er allemaal mooi en gelikt uit, maar praktisch kan er wel eens wat mis zijn. Slechte vluchttijden, lange transfers, een te warme bestemming voor kleine kinderen, het halen van dure spuiten, dat soort ongerief. Een mooi plaatje in een boek is één. Hoe u zich daar een of twee weken voelt en of u wel volledig geniet, is twee!

Dat is mijn meerwaarde voor u. De ‘Personal Touch’. Wilt u graag persoonlijk geholpen worden? Dan maken we een afspraak. Ik kom graag bij u aan huis, of u bent van harte welkom in mijn reisbureau in Tilburg. Wanneer het u uitkomt.

Ik durf te beweren: Nog nooit was het uitkiezen van een reis net zo leuk als de reis zelf!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Rob's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Rob op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.