Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Rianne Bessembinders

Persoonlijk reisadviseurRianne Bessembinders, Onstwedde

Persoonlijk reisadvideur Rianne Bessembinders

Uw persoonlijke reisadviseur van Oost-Groningen

Dit ben ik: Rianne Bessembinders-Folkers, getrouwd en woonachtig in Onstwedde.

Na zo’n acht jaar actief geweest te zijn op het reisbureau, heb ik nu van mijn passie mijn onderneming gemaakt en ben zelfstandig reisadviseur geworden. De jarenlange opgedane kennis, gebruik ik graag om u een passend reisadvies te geven.

De opgedane kennis komt o.a. voort uit verschillende gemaakte vakantie- en studiereizen. Ik kan u dan ook uit eigen ervaring adviseren om eens de reggae cultuur op Jamaica te proeven, een gletsjer op IJsland te beklimmen of met een 4-wheel drive door de woestijn van Dubai te crossen. Maar ook shoppen in Londen of cultuur snuiven in Rome is mij niet onbekend.

Zoekt u een strandvakantie, een wintersport, een busexcursiereis, een kampeervakantie, een cruise, een stedentrip, een safari, een autorondreis, een treinreis of alleen een vlucht? Dit is allemaal mogelijk.

Om uw reis nog completer te maken, kan ik veel extra’s voor u regelen. Denk daarbij aan een Airport taxi of een gereserveerde parkeerplaats eventueel met overnachting nabij de luchthaven, een door u gewenste excursie, musical of openbaar vervoer kaarten of een huurauto die op de plaats van bestemming voor u klaar staat. Vliegen vanaf Eelde, maar ook vanaf Duitse luchthavens, behoort tot de mogelijkheden.

Ik bied u reizen in alle soorten en maten en verzorg daarbij tevens het eventueel benodigde visum. Ook voor een reis- en annuleringsverzekering kunt u bij mij terecht.

Gemak dient de mens.

Als persoonlijk reisadviseur beschik ik over alle middelen, kennis en systemen van een standaard reisbureau. Via telefoon en e-mail kunt u mij uw reiswensen en vragen kenbaar maken, ik denk met u mee, zoek alles uit en regel uw reis. Met mijn mobiele werkstation kom ik op afspraak bij u thuis of op kantoor. U hoeft geen tijd vrij te maken om tijdens de openingsuren langs een reisbureau te gaan, ik als persoonlijk reisadviseur maak tijd voor u.

Voor dit alles, betaald u niks meer.

De voordelen voor u op een rijtje:

  • U hoeft de deur niet uit en spreekt af op een tijdstip wanneer het u past, ook ‘s avonds.
  • Reisgidsen en uw reisbescheiden bezorg ik, zo mogelijk, bij u thuis
  • Ik ben uw vaste contactpersoon en dit is wel zo persoonlijk.

Uiteraard is Personal Touch Travel aangesloten bij de ANVR en SGR en boekt u dus met zekerheid.

Ervaar de voordelen van uw persoonlijke reisadviseur!

Met enthousiasme zie ik graag uw reiswensen tegemoet.

Rianne Bessembinders

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Riannes nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.