Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Mischa van der Helm

Persoonlijk reisadviseurMischa van der Helm, Wateringen

Persoonlijk reisadvideur Mischa van der Helm

Wereldwijs! Met Mischa

‘Jouw droomreis, mijn specialiteit’

Zin om je koffers te pakken en heerlijk op vakantie te gaan? Met mijn grenzeloze passie voor reizen organiseer ik met veel plezier jouw onvergetelijke vakantie. Van een verrassende citytrip, fantastische cruisevakantie, wintersportvakantie met vrienden of het gezin, zonnige relaxvakantie of romantische huwelijksreis tot avontuurlijke rondreizen en wonderlijke verre reizen. Je kunt voor allerlei vakanties bij mij terecht. Al 21 jaar! Ik vind de reis die het beste bij jou en jouw budget past. En door mijn eigen, uitgebreide reiservaring verklap ik je graag de geheime, mooiste plekjes op vele reisbestemmingen.

Ik stel me graag aan jou voor

Wil je een op maat samengestelde vakantie, passend binnen jouw budget, zonder urenlang zoeken op internet, maar wel met de zekerheid en garantie van een deskundig reisbureau? Gedreven door oprechte passie voor het samenstellen van reizen bied ik jou persoonlijk, deskundig reisadvies. Voor, tijdens en na de reis.

Ik heb ruim 21 jaar ervaring in het ontwikkelen van reizen op maat. Daardoor weet ik de adressen te vinden -op vele continenten- waar je mooie vakantie-ervaringen op kan doen. Ik zet mijn know-how als reiziger en persoonlijk reisadviseur graag in om jouw reiswensen in vervulling te laten gaan. Van vlieg-, auto- en busreizen naar zonnige oorden, droomcruises, actieve wandel- en fietsvakanties tot exclusieve rondreizen binnen Europa of verre reizen.

Hoe werkt het?
Aangezien iedereen unieke reiswensen heeft, kom ik graag bij je langs -desgewenst ’s avonds of in het weekend- om deze wensen door te nemen. Natuurlijk kun je mij ook een e-mail sturen of maken we een telefonische afspraak. Hierna ga ik aan de slag; altijd passend binnen jouw budget. Ik maak prijsvergelijkingen via mijn professionele boekingssystemen en zoek de beste mogelijkheden. Net dat beetje meer dan bij een regulier reisbureau en je hoeft er de deur niet voor uit. Daarnaast kost het jou niets meer dan wanneer je via internet of via een reisbureau reserveert.

Als persoonlijk reisadviseur maak ik onderdeel uit van Personal Touch Travel (gerenommeerde franchiseorganisatie, werkt met ANVR voorwaarden en SGR gecertificeerd). Heel belangrijk; je kunt er dus van op aan dat je de reis veilig boekt met de bijbehorende zekerheden en garanties. Goed geregeld!

Wil je inspiratie opdoen voor jouw droomvakantie? Bel of mail mij met jouw vragen; ik ben je graag van dienst!

Met een zonnige vakantiegroet,

Mischa van der Helm
Jouw persoonlijke reisadviseur
24/7 bereikbaar!

Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze specials en bijzondere bestemmingen. Na aanmelden ontvang je een praktische vakantiechecklist.


 

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Mischa's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Mischa op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.