Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Marscha van Eck

Persoonlijk reisadviseurMarscha van Eck, 's-Hertogenbosch

Persoonlijk reisadvideur Marscha van Eck

De wereld is groot, een wereld vol fantastische vakantiemogelijkheden.

Een vakantie uitzoeken is een tijdrovende bezigheid en waarom zou u daar zelf veel tijd aan spenderen als u dat aan mij kunt overlaten.  Laat mij u adviseren en inspireren; Reizen is mijn passie.

Mijn naam is Marscha van Eck. En samen met mijn man Peter en dochter Eline woonachtig in ‘s-Hertogenbosch. Ik heb zelf al vele mooie plekken op de wereld mogen ontdekken, waaronder Canada, Florida, Costa Rica, Mexico, Curaçao. Maar ook vele Europese landen. Allemaal even prachtig en iedere bestemming bijzonder op zijn eigen manier. Met mijn kennis en ervaring vertaal ik uw wensen in een passende reis. Waardoor uw reis vanaf het begin tot het einde een onvergetelijke herinnering achterlaat.

Als uw Persoonlijke Reisadviseur kunt u mij altijd bellen, WhatsApp-bericht sturen of mailen. Indien gewenst maak ik een afspraak bij u thuis of op kantoor. U hoeft geen rekening te houden met openingstijden, ook in de avonduren en in het weekend ben ik bereikbaar, gewoon wanneer het u uitkomt!

U kunt bij mij terecht voor al uw reiswensen van een weekendje weg tot een wereldreis, vliegtickets, cruises, groepsreizen, bus vakanties, treinreizen, dagtochten, schoolreizen, bedrijfs- of verenigingsuitjes, huurauto, hotelovernachtingen, luchthavenvervoer, parkeren op de luchthaven, verzekeringen en nog veel meer.

In het kort de voordelen voor u:
- uw persoonlijke reisadviseur, altijd dezelfde contactpersoon
- persoonlijke aandacht en deskundig advies
- groot aanbod van reisorganisatie, airlines en reis gerelateerde diensten
- flexibiliteit, 7 dagen per week bereikbaar
- niet meer urenlang puzzelen op internet
- niet duurder dan bij een regulier reisbureau of op internet
- aangesloten bij ANVR en SGR, en Calamiteitenfonds.

Aarzel dus niet en neem gerust contact met mij op voor uw volgende vakantie.

Hartelijke reisgroet,

Marscha van Eck

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Marscha's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Marscha op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.