Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Margje Leenstra

Persoonlijk reisadviseurMargje Leenstra, Almelo

Persoonlijk reisadvideur Margje Leenstra

 

Op pad gaan, dat is iets wat ik het liefst doe. De wereld verkennen, ver weg of dichtbij, overal valt wel iets moois te ontdekken.

Over mij

Mijn naam is Margje Leenstra. Samen met mijn partner Simon en mijn twee zonen woon ik in het oosten des lands, Almelo.

Ik heb al veel moois mogen ontdekken. Van kamperen op Terschelling tot overnachten in een zouthotel in Bolivia. Van backpacken in Thailand tot verdwalen in de sprookjesachtige medina’s in Marokko. Sinds de komst van mijn twee kinderen heb ik het fenomeen ‘reizen met kleine kinderen’ ontdekt, een totaal nieuwe ervaring/verslaving.

Met z’n vieren hebben we inmiddels prachtige vakanties achter de rug in Zuid-Afrika, Lesotho en Swaziland, Maleisië en Borneo en uiteraard in Europa.

Wat kan ik voor jou doen?

Herken je dit: na een drukke werkweek heb je geen zin om nog eens uren op internet te zoeken naar de perfecte vakantie. Dan biedt een zelfstandig reisadviseur uitkomst.

Blijf je graag dicht bij huis of toch liever eens wat verder weg? Ben je op zoek naar de perfecte accommodatie in die leuke stad of juist weg van de massa? Bel of mail mij en we maken een afspraak. Samen inventariseren we jouw wensen en ik maak geheel vrijblijvend een passend reisvoorstel.

Vele voordelen:

o Persoonlijk reisadvies op maat waar en wanneer het jou uitkomt

o Afspreken kan ook buiten kantooruren

o Één vast aanspreekpunt voor, tijdens en na jouw reis

o Geen urenlange zoektocht meer op het internet

o Meer service, geen extra kosten

o Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.