Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Leonie Koks

Persoonlijk reisadviseurLeonie Koks, Capelle a/d IJssel

Persoonlijk reisadvideur Leonie Koks

 

Over mij

Mijn naam is Leonie Koks en ik woon in Capelle aan den IJssel. Ik heb een grote passie voor reizen en vind het heerlijk om een reis samen te stellen. Daarom besloot ik in 2019 het roer helemaal om te gooien. Ik heb ontslag genomen bij mijn kantoorbaan om een paar maanden te gaan reizen en daarna van mijn passie mijn werk gaan maken. Eind 2020 begonnen met de opleiding bij Personal Touch Travel en nu ga ik dan echt aan de slag als Zelfstandig Reisadviseur.

Duurzaam op reis

Ik vind het belangrijk dat we van al het moois wat de aarde te bieden heeft zo lang mogelijk kunnen blijven genieten. Daarom wordt de reis van en naar de bestemming altijd Co2 gecompenseerd. Daarnaast vind ik het leuk om alternatieven voor vliegreizen te bieden, ga bijvoorbeeld eens met de trein op reis, of maak een rondreis door al het moois dat Europa te bieden heeft.

Ook zo’n zin om te reizen?

Samen met jou ga ik aan de slag om jouw wensen om te zetten in een prachtige reis. Of het nu een stedentrip is, een strandvakantie, of een wekenlange rondreis door Zuid-Amerika, alles is mogelijk! Ik kom graag bij je langs om alles te bespreken en verzorg daarna jouw reis van A tot Z.

Personal Touch Travel is aangesloten bij het ANVR en SGR, wat veel zekerheid met zich meebrengt.

Ik kijk er naar uit om een mooie reis voor je te verzorgen!

Jouw reisadviseur,

Leonie Koks

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Leonie's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens
Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.