Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Lara Gulitz

Persoonlijk reisadviseurLara Gulitz, Houten

Persoonlijk reisadvideur Lara Gulitz

Ben je op zoek naar een vakantie om nooit meer te vergeten, maar zie je door de palmbomen het strand niet meer? Stop met zoeken!

Bij mij ben je namelijk op het juiste adres om jouw ideale vakantie te regelen!

Na tientallen jaren met veel plezier op een reisbureau te hebben gewerkt ben ik in 2014 begonnen als persoonlijk reisadviseur bij Personal Touch Travel.
Er ging een nieuwe (reis) wereld voor mij open en ben ik vanaf  de eerste vakantieplannen tot het moment van het uitpakken van de koffer bij de reis betrokken!

In januari 2019 werd mijn keuze om als persoonlijk reisadviseur aan de slag te gaan bekroond; ik werd tweede in de verkiezing Zelfstandig Reisadviseur van het jaar van de provincie Utrecht!

Tijdens mijn vakanties en studiereizen heb ik vele landen bezocht: van de USA, Zuid-Afrika, Indonesië, Thailand, Mexico, Oman en vele plekken in het Caribisch Gebied tot mooie bestemmingen binnen Europa zoals Griekenland, Egypte, Spanje, Canarische Eilanden, Italië en Hongarije. Ik heb mooie cruises gemaakt en als groot Disneyfan kan ik je alles vertellen over de Disneyparken in zowel Parijs als in de Verenigde Staten!

Ik werk vanuit huis en daardoor niet aan openingstijden gebonden, een afspraak kan ook in de avonduren of op zaterdag gemaakt worden. Maar heb je liever telefonisch of per mail contact kan dat natuurlijk ook!

Tijdens het gesprek zullen de wensen, mogelijkheden en het budget voor de (droom) vakantie aan bod komen.
Hiermee ga ik vervolgens aan de slag en de reizen welke niet in het reguliere aanbod te vinden zijn, stel ik op maat samen.  Binnen de afgesproken termijn stuur ik per mail een passend reisvoorstel.
Een reis bestaat uit meer dan een vliegticket en een hotel. Zo verzorg ik ook graag de extra's, denk aan bijv. transfers, de reisverzekering, inentingen, visa, excursies en autohuur.

De voordelen om jouw vakantie via mij te regelen zijn:
•    Persoonlijk en deskundig reisadvies;
•    Slechts 1 aanspreekpunt voor, tijdens en na de vakantie;
•    Groot aanbod Nederlandse en buitenlandse reisorganisaties, maar ook lokale agenten;
•    Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds;

Wil je nu al beginnen aan de voorpret van de komende vakantie? Neem dan contact met mij op!

Nieuwsbrief

Abonneer je op Lara's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Lara op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.