Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jose Keijman

Persoonlijk reisadviseurJose Keijman, Ede

Persoonlijk reisadvideur Jose Keijman

Over mij

Geef een “Personal Touch” aan uw volgende bestemming, uw reis is mijn passie!

Mijn naam is José Keijman, werkzaam als Zelfstandig Reisadviseur. Ik heb ervoor gekozen om mijn ruime zakelijke werkervaring te combineren met mijn passie: REIZEN!

Met mijn flinke commerciële inslag, een sterk verkoopgevoel en goede netwerkcapaciteiten kunt u ervan overtuigd zijn dat ik u als Zelfstandig Reisadviseur volledig zal ontzorgen van A tot Z. Uiteraard passend binnen uw wensen en budget. En misschien nog wel het belangrijkste voor u, mijn meer dan perfecte service zal voor u geen extra kosten met zich meebrengen!

Ik bied u persoonlijk reisadvies op maat en help u met het vinden van een passende trip. Altijd op tijden wanneer het u schikt en op een locatie naar uw keuze. Dus een avondje aan de ‘keukentafel’ in plaats van dagen zoeken op internet.

Zelf heb ik diverse bestemmingen binnen en buiten Europa bezocht. Ik heb een grote belangstelling voor cultuur, natuur, & eetgewoontes binnen de lokale bevolking. Mijn brede ervaring en kennis staan tot uw beschikking.

U kunt bij mij terecht voor alle producten en diensten die u wenst: (zon)vakanties binnen en buiten Europa, wintersport, rondreizen, jongerenreizen, kampeervakanties, stedentrips, cruises, huwelijksreizen, groepsreizen, autovakanties, vluchten, huurauto’s, tickets, verzekeringen en nog veel meer.

Maar denkt u aan zakelijk reizen, een bedrijfsfeest, jubileum of incentive organiseren in binnen- of buitenland? Neemt u dan ook zeker contact met mij op, ik denk graag met u mee!

Uw voordelen op een rij:?

  • Persoonlijke aandacht;
  • Vast aanspreekpunt;
  • Afspraak op een door u gewenst tijdstip en locatie;
  • Geen wachttijden;
  • Geen meerprijs, wel meer service;
  • Ontzorgen van A tot Z;
  • Niet meer avonden/ dagen lang zoeken op internet;
  • Aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds!

Wilt u een persoonlijk en betrouwbaar advies op maat? Of heeft u ondersteuning nodig bij het “out of the box” reizen? Ik kijk met belangstelling uit naar uw reisplannen!

Bent u actief op social media? Volg mij via het kanaal dat u wenst, dan blijft u altijd als eerste op de hoogte van al mijn nieuws, aanbiedingen en reistips!

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op José's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg José op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.