Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Jennifer Vigelandzoon

Persoonlijk reisadviseurJennifer Vigelandzoon, Den Haag

Persoonlijk reisadvideur Jennifer Vigelandzoon
Vragen over reizen tijdens de coronacrisis (covid-19)? Vind de meest actuele informatie in onze corona FAQ
 
Introductie
Op zoek naar de perfecte vakantie? Met ruim 25 jaar ervaring als reisadviseur, zorg ik er altijd voor dat je aankomt op de bestemming die bij jou past. Zonder extra kosten en vanuit het comfort van jouw eigen huis.
 
Wat doet een reisadviseur?
Als reisadviseur ga ik samen met jou op zoek naar de beste vakantie, die past binnen jouw wensen en budget. Denk bijvoorbeeld aan een gezinsvakantie in een resort, een strandvakantie met vrienden, of in je eentje op citytrip. Samen vinden we de perfecte bestemming.
 
In een persoonlijk gesprek aan de keukentafel, of op een andere locatie naar keuze, kijken we naar jouw wensen en de beste opties die daarbij aansluiten. Vervolgens ontvang je binnen 48 uur een offerte en maak ik jouw droomvakantie in orde.
 
Wat kost een reisadviseur?
Voor het samenstellen van vakanties werk ik nauw samen met reisorganisaties. Dit betekent dat je altijd alleen betaalt voor de reis die je boekt. Via de organisatie waar dit gebeurt ontvang ik als reisadviseur een commissie. Je staat dus nooit voor onverwachtse extra kosten.
 
Reizen tijdens corona (covid-19)
Reizen is niet meer zo vanzelfsprekend als voor het uitbreken van de coronacrisis. Daarbij heeft de regering aangegeven Nederlanders niet meer te repatriëren wanneer een vakantiebestemming vanwege corona op slot zou moeten. Door je reis te boeken via een reisadviseur, ben je er altijd van verzekerd dat je terug naar huis kunt. Dit vanwege onze nauwe samenwerking met grote reisorganisaties. Deze zijn namelijk verplicht een terugvlucht te regelen in het geval van nood.
 
Bekijk voor de meest actuele informatie over reizen tijdens corona (covid-19) onze corona FAQ.
 
Nieuwsbrief

Abonneer je op Jennifers nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Jennifer op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.