Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Janneke Koopstra

Persoonlijk reisadviseurJanneke Koopstra, Surhuisterveen

Persoonlijk reisadvideur Janneke Koopstra

Bent u de zoektochten op internet naar uw ideale reis ook zat?

Is de gevonden reis uit de brochure toch nét niet wat u zoekt? Neem dan contact op met mij en ik stel uw droomreis samen.

Wie ben ik?

Ik ben Janneke Koopstra, woon met mijn man en twee kinderen in Surhuisterveen. Ik ben in april 2016 gestart als zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. Reizen is mijn passie. Ik heb veel reizen gemaakt, heb genoten van de kennismaking met andere culturen en diversiteit in natuur. Mijn persoonlijke reizen variëren van rondreizen in verre landen tot Europese citytrips. Ook kan ik op de waddeneilanden of aan de kust heerlijk tot rust komen. Met mijn 20 jaar ervaring stel ik, gecombineerd met mijn persoonlijke benadering en enthousiasme, voor u de ideale reis samen. Of u nu een complete camperrondreis door de USA wilt ervaren of lekker wilt relaxen op een idyllisch strandje. Een citytrip naar Barcelona, Valencia of Rome of backpacken in Thailand.

Van begin tot eind regel ik dit voor u.

Bij het adviseren en samenstellen van uw reis kan ik putten uit mijn ruime reiservaring binnen en buiten Europa.

Wat kan ik u bieden?

Het aanbod is enorm: zonvakanties, citytrips, kampeervakanties, wintersport, cruises, losse vliegtickets, auto- en/of camperhuur, zakenreizen etc.

Personal Touch Travel heeft contracten met alle reisorganisaties die een regulier reisbureau ook aan biedt en daarnaast nog diverse andere partners.

Ook kan ik natuurlijk uw transfer en reis- en annuleringsverzekering verzorgen.

Hoe werk ik?

U kunt telefonisch of per mail contact met mij opnemen en uw wensen kenbaar maken. Dan ga ik voor u aan de slag en vervolgens kom ik bij u langs, of u ontvangt de mogelijkheden per mail of telefoon; maar net waar u de voorkeur aan geeft. Nadat de reis is geboekt breng ik de reispapieren persoonlijk bij u langs en bespreken we de laatste details.

Daarna gaat u heerlijk relaxed op reis.

Wat zijn dan de voordelen voor u?

  • Flexibiliteit, persoonlijke service en ook buiten kantooruren bereikbaar. Deze service kost u uiteraard niets meer dan bij een traditioneel reisbureau.
  • U heeft slechts 1 persoonlijk aanspreekpunt; vanaf het 1e contactmoment tot na terugkomst van uw reis.
  • Geen oeverloze zoektochten meer op internet; ik help u graag de juiste vakantie te vinden
  • Vanzelfsprekend is Personal Touch Travel aangesloten bij het SGR, ANVR en Calamiteitenfonds. Daardoor is de (financiële) zekerheid van uw reis gewaarborgd.

Neem contact met mij op, zodat ik uw droomreis kan waarmaken.

Janneke Koopstra, Personal Touch Travel

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Janneke's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Janneke op FacebookWij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.