Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Irene Welleman

Persoonlijk reisadviseurIrene Welleman, Uden

Persoonlijk reisadvideur Irene Welleman

Welkom bij Irene’s EigenWijze Reizen.

Ik ben Irene en reizen is mijn hobby, passie én gelukkig ook al ruim 10 jaar mijn beroep. Als persoonlijk reisadviseur zorg ik ervoor dat u het maximale uit uw reis haalt. En het mooie is, u betaalt nooit meer dan wanneer u het zelf zou regelen.

Van het vinden van de beste prijs voor een vliegticket, tot persoonlijke maatreizen met privéchauffeur, ik regel het voor u. Op ieder gewenst moment, 7 dagen per week. Vertel mij waar u naar op zoek bent en ik maak een compleet reisvoorstel.

Door mijn uitgebreide reiservaring weet ik precies welke ingrediënten uw reis tot de meest ultieme ervaring maken. Ik weet hoe het is om het vliegtuig uit te stappen en Afrika voor het eerst te ruiken. Hoe onvoorstelbaar groen de rijstvelden op Bali zijn. En hoe sereen de stilte is in het Himalaya gebergte. Yoga beoefenen in een luxe spa in India, romantiek in een schattige B&B op het Zweedse platteland, met een husky slede door Lapland trekken, ik heb het allemaal ervaren. En die ervaringen deel ik graag met u.

Ik sta garant voor de hoogste kwaliteit, alles regel ik tot in de puntjes. En u hoeft niets anders te doen dan uw reis zorgeloos tegemoet zien. Bel mij voor een persoonlijke afspraak om uw wensen door te spreken. Of mail mij uw ideeën door. Dan kom ik zo snel mogelijk met uw persoonlijke reisvoorstel bij u terug.

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Irene's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Irene op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.