Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Dorine Pennings

Persoonlijk reisadviseurDorine Pennings, Oosterhout

Persoonlijk reisadvideur Dorine Pennings

Welkom!

Uw zorgeloze vakantie begint hier....
bij Dorine Pennings, Oosterhout

Hoe fijn is het dat:
U niet urenlang op het internet hoeft te zoeken, u het juiste advies krijgt, één persoonlijk aanspreekpunt heeft, hier geen extra kosten voor betaalt, veilig boekt met ANVR en SGR en een afspraak kunt maken wanneer het u uitkomt.

Mijn naam is Dorine Pennings en als uw persoonlijk reisadviseur begeleid ik u graag om tot een onvergetelijke vakantie te komen die geheel aansluit bij uw wensen. Ik neem alle zorg uit handen zodat u alleen nog maar hoeft te gaan genieten van een fijne vakantie. Van a tot z regel ik tot in de puntjes alles wat nodig is. Ik reis als het ware op de achtergrond met u mee.

Voor een mooie stedentrip tot een complete wereldreis kunt u bij mij terecht. Ook kan ik uw zakenreis of groepsreis geheel verzorgen. Door een gedegen opleiding, mijn ervaring en de vele reizen die ik zelf gemaakt heb kan ik u voorzien van een goed en persoonlijk advies. Een afspraak maken kan ook 's avonds of in het weekend op het tijdstip dat het u het beste uitkomt.

Omdat ik ben aangesloten bij Personal Touch Travel heb ik toegang tot de systemen van vele Nederlandse Touroperators maar ook van Duitse en Belgische reisaanbieders. Zo kan ik gemakkelijk en snel een prijsvergelijking voor u maken. Als u liever een reis maakt die helemaal is toegesneden op uw wensen kan ik deze op maat voor u samenstellen. Geheel naar uw wensen en budget.

Daarnaast kan ik ook uw vaccinaties, visum, verzekeringen, transfers, parkeerplaats op de luchthaven of een overnachtingshotel voor of na de reis verzorgen.

Hoe werkt het:
U neemt contact met me op en per telefoon, email of gewoon bij u thuis aan de keukentafel bespreken we uw wensen. U ontvangt van mij een reisvoorstel en ik verzorg uw boeking. Daarnaast ontvangt u van mij  adviezen en tips en kunt u op reis gaan terwijl alles voor u geregeld is, voor, tijdens en na de reis.

Alle voordelen op een rij:          

  • Geen urenlange zoektocht op internet
  • Uitstekende service en aandacht zonder extra kosten
  • Één betrouwbaar en flexibel bereikbaar aanspreekpunt
  • U hoeft de deur niet uit, ik kom bij u langs wanneer het u schikt
  • Gedegen advies en verrassende tips
  • De zekerheid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds

Gun uzelf het gemak van een persoonlijk reisadviseur en neem vrijblijvend contact met mij op, zodat u ook mijn Personal Touch kunt ervaren.

Dorine Pennings,

Uw persoonlijk reisadviseur

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Dorine's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Dorine op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.