Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Daniela Waas

Persoonlijk reisadviseurDaniela Waas, Breda

Persoonlijk reisadvideur Daniela Waas

Wetenschap bewijst: Reizen maakt gelukkig

Een betere reden om een mooie reis te boeken is er dan ook niet en ik wil je graag helpen bij het creëren van weer zo’n geluksmoment.

Mijn naam is Daniëla Waas en ik ben geboren en getogen in het Bourgondische Breda. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in diverse financiële functies besloot ik in 2011 een sabbatical te nemen. Diverse plannen om hier invulling aan te geven zijn de revue gepasseerd maar het werd een jaar vrijwilligerswerk in Cambodja. Ik heb inmiddels mijn hart verpand aan dit bijzondere land met zijn bewogen geschiedenis en zeer gastvrije bevolking.

In 2014 ben ik teruggekeerd naar Cambodja, heb er drie jaar gewerkt op een lokaal reisbureau en veel van het land gezien. Je kunt me zeker een Cambodja specialist noemen maar ik heb ook veel andere bijzondere bestemmingen mogen bezoeken de afgelopen jaren. 

Uit eigen ervaring weet ik hoe het voelt om oog in oog te staan met een gorilla in de jungle, wat hoogte met je doet tijdens een bezoek aan Lhasa, om getuige te zijn van de geboorte van een zebra, bij het wakker worden de immense Himalaya te zien in Nepal, één van de meest iconische treinreizen ter wereld te kunnen maken (Transmongolië Express), te verdwalen in de Medina in Fez en de Chinese Muur op vier verschillende plaatsen te bezoeken. En dat is nog maar een fractie van mijn reiservaringen van de afgelopen 25 jaar.

Met deze ervaringen als reiziger, lokale reisagent en de expertise van Personal Touch Travel kan ik samen met jou de perfecte reis samenstellen. Welke komende bestemming gaat jou gelukkig gaat maken?

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Daniela's nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Daniëla op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.