Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Daisy van den Hoven - Daisy's Destinations

Persoonlijk reisadviseurDaisy van den Hoven - Daisy's Destinations, Moerkapelle

Persoonlijk reisadvideur Daisy van den Hoven - Daisy's Destinations

De wereld ontdekken met een glimlach!

Ik ben Daisy, een reislustige 34-jarige mama die samen met haar gezin in Moerkapelle (ZH) woont. Reizen is mijn grote passie, en dat mag je gerust weten! Van kleine cabins tot hippe hotels, van avontuurlijke wandelingen tot relaxte strandvakanties: ik geniet van alles wat reizen te bieden heeft.

Voor mij is reizen meer dan een vakantie. Het is een manier om unieke avonturen te beleven en energie, inspiratie en pure geluk te tanken. Elke reis is een nieuw avontuur, vol met foto's, verhalen en souvenirs die ons terugbrengen naar die magische momenten.

Gezinsvakantie: Plezier voor iedereen!

Een vakantie moet voor iedereen leuk zijn, dat vind ik tenminste! Daarom probeer ik onze reizen altijd af te stemmen op onze dochter, én op onszelf als ouders. Zo gaan we overdag naar speeltuinen, zwembaden en andere leuke kindvriendelijke activiteiten. Maar 's avonds slapen we dan in een luxe cabin, waar we heerlijk kunnen ontspannen op ons terras met een drankje en de prachtige zonsondergang.

De volgende dag draaien we de boel om en zo beleven we samen als gezin de leukste vakanties, vol afwisseling en plezier voor iedereen.

Mijn missie:

Iedereen geniet op zijn manier. Graag zet ik jouw reisdromen om in realiteit! Samen stippelen we jouw ideale reis uit, waarbij we rekening houden met jouw wensen en budget. Geen zin in een lange verre reis? Geen probleem! Bij mij kun je terecht voor allerlei soorten reizen, van stedentrips tot all inclusive resorts waar alles voor je geregeld is. Ben je op zoek naar een kampeertrip of onvergetelijke cruise? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Yes, let's do this!

Stuur me gerust een berichtje via mijn website of social media kanalen. Laat je inspireren door mijn reiservaringen en kennis.

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.