Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:
Persoonlijk reisadvideur Angelique van Schaijk

Persoonlijk reisadviseurAngelique van Schaijk, Druten

Persoonlijk reisadvideur Angelique van Schaijk

Allereerst welkom op mijn persoonlijke webpagina

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Angelique van Schaijk en woon samen met mijn man en 3 kinderen in het mooie Druten. Reizen is mijn lust en mijn leven en ik heb dan ook het geluk dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken als zelfstandig reisadviseuse.

Ik vind het geweldig om ervoor te zorgen dat uw vakantie onvergetelijk wordt. Bent u dus op zoek naar een reisadviseuse die aan een half woord genoeg heeft en precies aanvoelt wat voor een vakantie u voor ogen heeft? Iemand met veel persoonlijke aandacht, zekerheid en garantie van een goed reisbureau? Als Personal Touch reisadviseuse bied ik u dat allemaal. Mijn ervaringen zet ik dan ook graag in om uw vakantie onvergetelijk te maken, zonder dat u daar meer voor betaald.

Hoe werkt het?

Om het zo persoonlijk mogelijk te maken kom ik graag bij u langs op een moment dat voor u het beste uitkomt, dus ook in het weekend of ’s avonds. Samen kijken we dan wat uw wensen zijn. Ik kan uw reis geheel a la carte naar uw wensen samenstellen. Tevens kan ik u alle reizen aanbieden die u ook op een reisbureau kunt boeken of zelf heeft gevonden via internet en vaak tegen gunstigere prijzen. Dus als u op zoek bent naar een “op maat gemaakte” rondreis, zonvakantie, stedentrip, wintersport huwelijksreis, zakenreis, kampeervakantie, jongerenreis of cruise alles is mogelijk. Ik maak voor u met liefde en plezier een reisvoorstel op maat met uw wensen en budget. Ik doe prijsvergelijkingen en zoek voor u naar de beste mogelijkheden.

Dit alles kost u niets extra en u bent niet duurder uit dan wanneer u zelf urenlang op internet gaat zoeken of via een reisbureau boekt. Uiteraard kan ik ook voor u vluchten, autohuur, parkeerplaats bij de luchthaven, tickets voor theater, musical of sportwedstrijden boeken. Zelfs vaccinaties en visa kunnen geregeld worden.

Personal Touch Travel staat voor:

* Persoonlijke aandacht en leuke tips

* Eén vast contactpersoon voor, tijdens en na uw reis

* Perfecte service zonder meerprijs

* Personal Touch Travel is lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds


Heeft u reisplannen, gewoon een vraag of wilt u graag een offerte/reisvoorstel? Bel of mail me gerust om een afspraak te maken waar en wanneer u dat het beste uitkomt. U kunt mij 24/7 bereiken per telefoon of email.

Telefoonnummer 06-14873821 | Email angelique.vanschaijk@personaltouchtravel.nl

Kijk ook eens op mijn Facebook en Instagram. Aan de rechterkant vind je de linkjes hier naar toe.

Lieve groet,

Uw persoonlijke reisadviseuse

ContactformulierVul onderstaand formulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op. Geef ook aan mij aan wanneer en hoe ik je het beste kan bereiken.


Nieuwsbrief

Abonneer je op Angeliques nieuwsbrief

Door te klikken op 'aanmelden' geef ik toestemming aan Personal Touch Travel om mijn gegevens te verwerken op de manier zoals omschreven in ons privacybeleid.

×Bedankt voor je aanmelding!
×Je aanmelding is niet doorgegeven. Wellicht is je emailadres al geregistreerd, probeer het later nog eens

Volg Angelique op FacebookPersonal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.