Zoek jouw persoonlijke reisagent
  Vind jouw reisadviseur:

 

Voorbeeldreizen; wat kun je allemaal boeken?

Bij Personal Touch Travel kun je met iedere reiswens terecht. Het maakt niet uit naar welk land je wilt of wat voor soort reis je wilt maken. Wil je vliegen naar de Canarische eilanden of Turkije? Wil je een safari maken in Zuid Afrika of wil je met de camper of auto door Nieuw-Zeeland en Australië reizen? Alles kan! Eigenlijk is alles mogelijk bij Personal Touch Travel, denk hierbij aan: autoreizen, busreizen, huwelijksreizen, camperhuur, kamperen, fietsvakanties, wandelreizen, groepsreizen, jongerenreizen, cruises, rondreizen, stedentrips, strandvakanties, vliegtickets, treinreizen, zakenreizen, incentives en wintersport, dit alles is op maat mogelijk.

 

Staat jouw favoriete vakantie of reiswens er niet tussen? Geen probleem! Wij doen er alles aan om de perfecte reis voor jou samen te stellen. Neem gewoon vrijblijvend contact op met jouw persoonlijke reisadviseur.


Extra diensten

Naast het boeken van jouw specifieke vakantie, ontzorgt jouw persoonlijke reisadviseur je ook in overige reisdiensten. Wist je bijvoorbeeld dat het vervoer naar of het parkeren bij het vliegveld ook geregeld kan worden door jouw reisadviseur? Zo hoef je je nergens druk om te maken en kan je op de dag van vertrek direct gaan genieten. Ook verzekeringen, visa, de benodigde vaccinaties of het huren van een auto regelt jouw Personal Touch Travel reisadviseur graag voor je.

 

Ben jij je nog aan het oriënteren op je volgende bestemming en zie je door de bomen het bos niet meer? Schakel de hulp van je reisadviseur in en laat je ontzorgen!

 

 

 

 

 

Personal Touch Travel is lid van de ANVR Personal Touch Travel is lid van de SGR Personal Touch Travel is lid van het Calamiteitenfonds

Wij gebruiken cookies om het bezoeken van onze website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk te maken.
Voor meer informatie kun je ons privacybeleid doorlezen.