Trustpilot

Groepsreizen & Incentives

Het mooiste geschenk is een ervaring of belevenis. Steeds meer organisaties kiezen ervoor hun medewerkers of zakenrelaties mee te nemen op een incentive of groepsreis. Zo’n reis loont altijd.

Medewerkers of zakelijke partners zijn bereid net een stapje harder te lopen voor de organisatie. De reis biedt de gelegenheid voor teambuilding, PR en een positieve stimulans voor het imago. De ervaring leert dat incentives daadwerkelijk bijdragen aan een grotere onderlinge verbondenheid. Groepsreizen zijn erg geschikt voor betere klantbinding.

Details zijn belangrijk
Het organiseren van incentives en groepsreizen is een vak apart. Details zijn heel belangrijk. De sleutel tot succes is kennis van zaken en een gedegen voorbereiding. Personal Touch Travel heeft veel expertise en kennis in huis over zowel geschikte bestemmingen en reismogelijkheden als fiscale aspecten van een zakelijke motivatiereis.

Jouw wensen vormen het uitgangspunt van de op maat gemaakte reis.

Briefing en offerte
Nadat je met ons in contact bent gekomen gaan wij bij voorkeur eerst een persoonlijk gesprek aan om jouw persoonlijke wensen en budget door te nemen. Tijdens dit gesprek kunnen wij samen met jou brainstormen om vervolgens de wensen in een voorstel aan te bieden.

Draaiboek
Nadat de reis bevestigd is, beginnen we aan de operationele invulling van het traject: de voorbereiding van de reis. In deze fase is er samen met de contactpersoon van jouw bedrijf intensief contact over de logistieke en communicatieve invulling van het project. Het beheren van het draaiboek is een continue proces.

De reis
Personal Touch Travel zal vanaf het begin tot het einde de reis met veel professionaliteit en enthousiasme begeleiden. Tijdens de reis schakelt Personal Touch Travel lokale partners in voor een optimale service.

Evaluatie
Na afloop van jouw reis nemen we graag contact met je op om jouw ervaringen en eventuele verbeterpunten te vernemen.