Trustpilot

Businesstravel

Voor jouw zakenreizen moet je er blind op kunnen vertrouwen dat jouw reisadviseur oog heeft voor elk detail. Dat zij of hij standaard de beste reisoplossingen voor je kiest. Iemand die jouw specifieke wensen kent en door daadwerkelijk naar je te luisteren de allerbeste service biedt.

Personal Touch Travel weet door jarenlange ervaring precies wat zakelijke reizigers beweegt. Zij wensen snelheid, flexibiliteit en onmiddellijke oplossing van eventuele problemen. Onze zelfstandig reisadviseurs leveren die service.

Langdurige samenwerking
Ons doel is een langdurige en prettige zakelijke samenwerking, gebaseerd op persoonlijk vertrouwen, zonder tijdrovende of complexe procedures. Wij letten op de kosten, comfort en efficiëntie. En hebben daarbij oog voor detail.

Kim Evers, Personal Touch Travel zelfstandig reisadviseur:

“Ik werk graag met zakelijke klanten. Voor hen boek ik vooral zakelijke vluchten, autohuur en hotels. Het zijn vaak veeleisende mensen met weinig tijd. In de rij staan bij een reisbureau doen ze niet graag. Wat zakelijke relaties ook waarderen is dat ik zelf ondernemer ben. Ze weten dat mij er alles aan gelegen is de zaken goed te regelen. Dus als een klant mij belt vanuit Tokyo dat hij drie dagen langer wil blijven, regel ik direct een andere vlucht. Bij mij is het niet: het is al vijf uur geweest, morgen ben u de eerste. Mijn zakelijke relaties verwachten flexibiliteit, en die krijgen ze dan ook. Veel van mijn zakelijke relaties boeken ook hun privéreizen bij me. Zij ervaren het gemak van een reisadviseur die hen kent, en die bovendien via e-mail of telefoon altijd bereikbaar is. Bij een nieuwe relatie maak ik er altijd een punt van de relatie persoonlijk te ontmoeten, het liefst in het bedrijf waar zij of hij werkt. Zo krijg ik ook een gevoel bij de organisatie.”

Ervaringen van onze klanten:

“Een zakelijke reis lijkt vaak leuker dan hij is. Voor mij is vooral belangrijk dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat met wachten op luchthavens. Daarbij werk ik met strakke budgetten, dus dat is vaak een heel gepuzzel. Mijn Personal Touch Travel reisadviseur weet en respecteert dat.”

“Mijn zakenreizen zijn vaak ad hoc en kunnen ook tussentijds nog wijzigen. Dan is het belangrijk dat ik snel de reisadviseur kan benaderen. Dat doe ik via mail of telefoon, afhankelijk van de tijdzone waarin ik me bevind. Het belangrijkste is dat ik erop kan vertrouwen dat ik snel antwoord krijg en dat de adviseur de zaken voor me regelt. Bij Personal Touch Travel heb ik dat vertrouwen volledig.”