Trustpilot

Zakelijke reizen

Geef ook aan je zakelijke reizen de Personal Touch

Wie veel reist zal het als eerste beamen: bij zakelijke reizen tellen de details. Het zit ‘m in kleine dingen. Meedenken over reisschema’s die veel besparingen kunnen opleveren. Of bereikbaar zijn buiten kantooruren voor een last-minute verandering van de reis.

Personal Touch Travel heeft ervaring met de zakelijke wereld en weet alle leuke plaatsen voor groepsreizen en incentives. Allemaal met onze kenmerkende Personal Touch: want die is essentieel, zowel zakelijk als privé.

Groepsreizen & Incentives

zakelijk_groepsreizenMotivatiereizen met een Personal Touch. Een groepsreis of incentive biedt de gelegenheid voor teambuilding, PR en een positieve stimulans voor het imago. Het organiseren van incentives en groepsreizen is een vak apart. Details zijn heel belangrijk. Personal Touch Travel beschikt over veel expertise en kennis voor dit soort reizen. Lees verder

Businesstravel

zakelijk_travelPersonal Touch Travel weet door jarenlange ervaring precies wat zakelijke reizigers beweegt. Zij wensen snelheid, flexibiliteit en onmiddellijke oplossing van eventuele problemen. Onze zelfstandig reisadviseurs leveren die service. Lees verder

Onze klanten aan het woord:

Pim de Lange, directeur van StenaLine BV: “Er bestaat een sterke vertrouwensband met Personal Touch Travel waardoor wij de zorg voor een incentivereis bij hen hebben neergelegd. Voor een aantal belangrijke relaties van StenaLine werd een reis geregeld naar Korea waar wij een nieuw schip in aanbouw hebben. Naast het bezoek aan de rederij kregen de relaties ook veel van het land te zien. De balans tussen zakelijk en informeel/cultureel was prima. En uiteraard was alles gedurende de reis tot in de puntjes verzorgd.”

Onze klanten aan het woord:

Hans Gerritsen, Algemeen Directeur GO Telecom BV: “Als leverancier van videoconferencing apparatuur en diensten is onze belangrijkste doelstelling het terugdringen van reistijd Onze klanten en leveranciers zijn vaak buitenlandse bedrijven. Veel van de dagelijkse contacten en besprekingen zijn inmiddels met videoconferencing, maar het is uitermate belangrijk om ook geregeld een persoonlijk gesprek te hebben. Voor het boeken van de reizen maken wij gebruik van Personal Touch travel omdat zij snel en adequaat reizen kan boeken en begrijpt wat wij als organisatie nodig hebben. Regelmatig komt het voor dat op het allerlaatste moment een vlucht en Hotel geboekt moet worden. Door de directe en korte lijnen wordt dit snel en adequaat door Personal Touch verzorgt.”