Trustpilot

Wat doen we?

Ervaar het gemak van reisadvies aan huis

Stop met urenlange speurtochten op het internet naar een reis die voldoet aan al jouw wensen: kies voor het gemak van reisadvies aan huis. De zelfstandig reisadviseurs van Personal Touch Travel hebben hier niet alleen hun werk van gemaakt, maar hun eigen bedrijf.

Wat zijn zelfstandig reisadviseurs?

De reisadviseurs zijn zelfstandig ondernemer onder de paraplu van de succesvolle franchiseorganisatie, waardoor zij kunnen terugvallen op de expertise en support van het hoofdkantoor. De franchise telt inmiddels ruim honderd actieve agenten in heel Nederland. Ze zijn gedreven, zeer ervaren en onafhankelijke reisexperts met vele jaren ervaring. Overigens kunnen reisadviseurs alleen bij Personal Touch Travel aan de slag wanneer ze over een gedegen opleiding en de nodige reis- en werkervaring beschikken.

Hoe werkt het?

Je legt contact met een zelfstandig reisadviseur via de zoekfunctie op deze site. Vervolgens bespreek je jouw wensen met de reisadviseur, bij je thuis of via telefoon / e-mail: wat jij wenst. Net als bij een reisbureau gaat de adviseur vervolgens voor je aan de slag om te kijken naar vluchten, accommodaties, beschikbaarheid etc. In overleg met jou wordt daarna de reis samengesteld. De adviseurs zijn zelfs in staat om reizen samen te stellen die je niet op internet kunt vinden. En dat alles tegen de beste prijs/kwaliteit verhouding. Natuurlijk kun je ook alle reizen boeken die bij een reisbureau te boeken zijn: van stedentrip tot rondreis door meerdere landen, een all inclusive vakantie in Turkije tot een geheel verzorgde cruise. De zelfstandig reisadviseurs beschikken over alle professionele systemen die ook gebruikelijk zijn bij een “stenen” reisbureau. Deze dienstverlening kost niets extra!

English version:

(click for enlargement)