Trustpilot

Huwelijksreizen

Je Huwelijksreis? Puur genieten zonder zorg!
Je huwelijksreis is de kroon op de mooiste dag uit het leven van het bruidspaar. De huwelijksdag zelf vraagt altijd veel organisatie, waardoor er minder tijd is om de ideale reis te plannen. Maar wist je dat de organisatie van jullie ideale huwelijksreis geen extra moeite of geld hoeft te kosten? De Personal Touch Travel reisadviseur neemt jullie alle werk uit handen. Zodat je op reis kunt genieten zonder zorgen.

Geen zorgen over jullie ideale huwelijksreis: schakel Personal Touch Travel in!Je ideeën en wensen
Jij en je (toekomstige) man of vrouw hebben vast al wel ideeën over de ideale locatie voor jullie huwelijksreis. Of dat nu een idyllische reis op de witte stranden van de Seychellen is of genieten van elkaar in een romantische stad zoals Parijs, een en op maat samengestelde rondreis door de Verenigde Staten of een low budget backpack avontuur in Australië. En ook een budget hebben jullie vast al in het hoofd. Meer energie hoeven jullie niet te steken in de organisatie van de reis!

Contact met de adviseur
Maak een afspraak met de Personal Touch Travel reisadviseur en hij of zij komt op afspraak langs wanneer het jou of jullie uitkomt. De reisadviseur is ook altijd per telefoon of e-mail bereikbaar. Tijdens het contact bespreken jullie de ideeën, wensen en budget voor de ideale huwelijksreis. De Personal Touch Travel reisadviseur biedt jullie vervolgens op maat gemaakte suggesties voor jullie huwelijksreis.

Geen extra kosten!
Personal Touch Travel reisadviseurs maken gebruik van de gezamenlijke inkoop van de franchiseformule en professionele systemen om de beste reizen samen te stellen. Deze dienstverlening kost jullie niets extra!
Geen zorgen over jullie ideale huwelijksreis: schakel Personal Touch Travel in!

Veilig en betrouwbaar
Personal Touch Travel is aangesloten bij SGR en ANVR. Je kunt dus uitgaan van kwaliteit en hebt de garantie dat de reisadviseur er altijd voor jou is, voor, tijdens en na je reis. Bovendien kunnen de zelfstandige reisadviseurs altijd terugvallen op het betrouwbare (kennis)netwerk van Personal Touch Travel.

Geen zorgen over jullie ideale huwelijksreis: schakel een reisadviseur van Personal Touch Travel in!

Voordelen:
•  Reisadvies aan huis (persoonlijk en/of via telefoon)
•  Advies van een ervaren medewerker die van reizen zijn/haar vak heeft gemaakt
•  Prijzen zijn gelijk aan die van de reisbureaus (u betaalt niets extra)
•  Personal Touch Travel is lid van ANVR en SGR.