4jul

Personal Touch Travel Academy studenten afgestudeerd!

Geslaagden Academy juni 2017
Met trots kunnen we vertellen dat de studenten die in maart met de Personal Touch Travel Academy zijn gestart vorige week zijn geslaagd! Afgelopen vrijdag hebben zij hun diploma in ontvangst mogen nemen en vanaf 1 juli jl. noemen zij zich zelfstandig reisadviseur bij Personal Touch Travel. Is reizen jouw passie en wil je ook van je hobby je beroep maken? Kijk voor meer informatie op www.zelfstandigreisadviseur.nl
22jun

Vind jouw droombaan en win een reischeque t.w.v. €250!

Foto FB post

Is reizen jouw passie en wil jij ook van je hobby je beroep maken of ken jij iemand die dit wil? Ontdek je droombaan via de Personal Touch Travel Academy en maak kans om een heerlijke stedentrip of vakantie te winnen! Bekijk de winactie op onze Facebookpagina. KLIK HIER VOOR DE WINACTIE

10apr

3e prijs Zoover Awards 2017!

ZooverAwards

Donderdag 6 april heeft Personal Touch Travel tijdens de uitreiking van de Zoover Awards 2017 in The Harbour Club in Amsterdam de 3e prijs in ontvangst mogen nemen. Deze prijs is ontvangen voor de categorie reisbureau keten XL. Personal Touch Travel is super trots en wil iedereen die op hun heeft gestemd hartelijk bedanken!

20mrt

Geslaagde franchisebijeenkomst Maarssen

PTT(1) kopie

Afgelopen vrijdag (17 maart) vond de jaarlijkse franchisebijeenkomst in Maarssen plaats. De bijeenkomst was weer meer dan geslaagd met enthousiaste franchisenemers en leveranciers. Personal Touch Travel heeft tijdens de bijeenkomst bekend gemaakt dat ze gaan werken aan een grote restyling. Lees meer in het artikel van Travmagazine (met dank aan Theo de Reus) over de hele bijeenkomst.

21nov

10 jaar Personal Touch Travel!

nieuwsbericht-foto-1024x678

Wij zijn trots op ons 10-jarig bestaan! Afgelopen vrijdag hebben we dit met onze ZRA’s en verschillende partners gevierd in de Waterreus in Scheveningen. Lees meer in het artikel van Reisbizz (met dank aan: Eugenie Engelbracht) over ons jubileumfeest.

1nov

Nieuwe algemeen directeur per 1 november 2016

Persfoto Harry Aarsse en Arjan Kastelein(2)

Harry Aarsse legt per 1 november 2016 zijn functie als algemeen directeur bij Personal Touch Travel neer. Hij draagt het directiestokje over aan Arjan Kastelein, die nu 2,5 jaar bij de franchiseorganisatie werkt.

Kastelein, die als product manager binnen de franchiseformule leiding geeft aan de afdeling support, stelt dat zijn nieuwe functie “een geweldige uitdaging is om ons bedrijf verder te laten groeien.

Voor de aangesloten zelfstandig reisadviseurs en diens klanten zal de overgang geruisloos gaan. In de praktijk zullen zij niet veel merken van de directiewisseling.

19sep

We’re Hiring: Spin in het web op het gebied van Marketing- en Communicatie (gesloten)

were-hiring

Als onze spin in het web ben je dagelijks bezig met zowel B2C als B2B marketing. Zo zorg je er voor de branding van het merk Personal Touch Travel naar de consument toe (de toekomstige klanten van onze franchisenemers), maar ook zorg je voor continue nieuwe aanwas van potentiele nieuwe zelfstandig reisadviseurs. Verder ondersteun je alle aangesloten reisadviseurs in hun lokale marketingactiviteiten. Je werkt nauw samen met de directie en een vertegenwoordiging van onze franchisenemers. Lees meer…

15aug

Update situatie Thailand: aangepast reisadvies en extra controles

reisadvies_thailand_12-8-2016_620

Na de aanslagen op diverse toeristische plaatsen in Thailand op donderdag 11 en vrijdag 12 augustus heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken een aangepast reisadvies afgegeven. Zie hiervoor de site van het Ministerie.

De locale autoriteiten hebben extra controles aangekondigd en raden aan drukke plekken in de toeristische centra zoveel mogelijk te mijden. De normale gang van zaken komt in o.a Hua Hin weer op gang.

18jul

Update situatie Turkije

vgpwn5lyr5zc

De rust in Ankara en Istanbul keert weer langzaam terug. Vanwege de couppoging werden de afgelopen dagen niet-noodzakelijke reizen naar deze steden afgeraden. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft het advies voor Ankara en Istanbul aangepast van ‘alleen noodzakelijke reizen’ in ‘let op, veiligheidsrisico’s’. Neem voor meer informatie contact op met jouw Personal Touch Travel reisadviseur.

15jun

Leesvoer voor op reis of reisinspiratie nodig? Vraag naar ons nieuwste magazine!

Schermafbeelding 2016-06-10 om 12.13.21

Ben jij jouw koffer aan het pakken, maar heb je nog geen leesvoer voor in het vliegtuig of in de auto? Geen nood, want de zomereditie van het Personal Touch Travel magazine is weer uit. Het magazine is gratis te bestellen bij jouw Personal Touch Travel reisadviseur of online te lezen via ISSUU. 

Waar je ‘m deze zomer ook leest: veel leesplezier en geniet van elke zonnestraal!