Jouw adviseur

Jennifer Hunte

Mimi Knagelaan 36
2493AH, Den Haag

Regio: WEST
Provincie: Zuid-Holland

T: 06-46487871

Laat Jennifer Hunte u terug bellen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mail Jennifer Hunte

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Over Jennifer


Fotografie Workshop Venetië Carnaval 2017

Vier fantastische dagen fotografie plezier in de mooiste stad ter wereld.

Venetië een stad op het water waar elke hoek een geschiedenis, elke steeg een geluid en elk plein zijn eigen schoonheid heeft. Voor ons hebben Shakespeare, Casanova en Hemingway het woord al verspreid. Het is al miljoenen keren gefotografeerd geweest, nog steeds is er veel meer te zien en te fotograferen, de kleinste verandering in licht, wanneer de mist oplost en de stilte zich meester maakt van deze stad.

Tijdens carnaval is de stad doordrenkt met kleur en spektakel wanneer honderden “modellen” gedrapeerd in mantels door de stad zwerven, bedekt met pruiken en verborgen achter maskers. Het is Carnevale en ze houden van de camera(‘s).  Er is geen beter moment om een beetje leren te combineren met veel plezier en een onvergetelijke fotografische ervaring. We zijn in Venetië in het laatste en meest spectaculaire weekend van de Carnevale. Voor deze unieke ervaring werk ik samen met Henry Arvidsson van Workingviking. Deze workshop is een combinatie van zijn andere vier workshops (basis fotografie, Flash fotografie, portretfotografie en reisfotografie). Dus niet alleen is het een goede deal, maar het is ook op een spectaculaire locatie. Er zal veel te zien en te leren zijn. Om iedereen alle aandacht te kunnen geven is het aantal deelnemers aan de workshop beperkt tot max 8 fotografen.

Data: 23 – 27 februari 2017 

Klik hier voor meer informatie.


“Waar en wanneer het u uitkomt, uw vakantie op maat gemaakt zonder extra kosten”

U geeft de voorkeur aan gemak en deskundigheid, waar en wanneer het ú uitkomt. Welkom bij Personal Touch Travel! Met 24 jaar ervaring als reisadviseuse kan ik u uitstekend adviseren bij het boeken van de vakantie die bij u past.

Als persoonlijk reisadviseuse kom ik naar u toe, bij u thuis of op een andere locatie. Aan u de keuze. Deze service kost u niets extra.

In mijn 24 jaar als reisadviseuse heb ik al vele bestemmingen mogen zien, verspreid over de hele wereld. In een persoonlijk gesprek kan ik u helpen uw vakantiebestemming te vinden en deze voor u te boeken. Binnen 48 uur ontvangt u uw offerte. Voor het boeken van uw vakantie mét de deskundigheid van een reisadviseur hoeft u dus geen stap buiten de deur te zetten.

Uw voordelen samengevat:

· Uw reisadviseur komt bij ú langs, waar en wanneer u dat wilt

· Ik zoek voor u de vakantie die bij u past, voor de beste prijs

·  Een offerte heeft u binnen 48 uur in uw bezit

· Deskundigheid en service zoals u dat gewend bent

Weet u al wat u wilt en wenst u deskundig advies? Kijkt u dan in het menu hiernaast voor de laatste aanbiedingen en om online te reserveren.

Ik kijk er naar uit kennis met u te maken.

Met vriendelijke groeten,

Jennifer Hunte